Jump to content
IGNORED

Fudbalska kupusara

Lancia

Recommended Posts

Posted

Previse se kurcio u otadzbini bunkera. I nije to jedini primer, i Maradonu su tako.

Posted

Cinjenica je da se 90 tih a i ranije igrao neuporedivo grublji fudbal nego danas, jednostavno takav je bio sudijski kriterijum. Tek mislim pred svetsko 98 je uveden crveni za klizeci sa ledja, ne znam kada je uvedeno da kad zadnji igrac napravi faul to bude automatski crveni. Prenesi danasnji sudijski kriterijum na 90s, 80s, 70s, mozda cak i na rane 00s, i imas crveni karton po mecu bez problema. Makar sam ja stekao takav utisak gledajuci vintage football.  

Posted

+1

Pored toga, medicina je iz 21. a ne 20. veka. Andre Gomeš iz Evertona, slomljen zglob pre 4 meseca, on sad počinje utakmice.

Posted

E zato je Maradona bio cudo, neunistivi atomski mrav. 

Posted
1 hour ago, Zico said:

Cinjenica je da se 90 tih a i ranije igrao neuporedivo grublji fudbal nego danas, jednostavno takav je bio sudijski kriterijum. Tek mislim pred svetsko 98 je uveden crveni za klizeci sa ledja, ne znam kada je uvedeno da kad zadnji igrac napravi faul to bude automatski crveni. Prenesi danasnji sudijski kriterijum na 90s, 80s, 70s, mozda cak i na rane 00s, i imas crveni karton po mecu bez problema. Makar sam ja stekao takav utisak gledajuci vintage football.  

Kouto, Repka, Tofting itd. bi danas imali 8 crvenih po sezoni. 

Posted

Andoni Goikoetxea - Hold my beer

Posted

prilagodili bi se tadasnji mesari sadasnjim okolnostima. 

Posted

Morali bi da nauce da igraju lopte

Posted
9 hours ago, Meazza said:

E zato je Maradona bio cudo, neunistivi atomski mrav. 

Njemu je, pored talenta, velika prednost bila relativno mala visina a pri tom nisko teziste, kao nekad gerdu mileru.

Bilo je situacija da ga fauliraju, on pada i prevrce se po zemlji dva-tri puta i u istom pokretu ustaje i nastavlja da trci za loptom... 

Posted

Pa koje je batine dobijao Pele...

Posted (edited)

Komentarisemo li negde Ronaldinja, genija koji je mislio da moze da udje u Paragvaj sa fejk pasosem I sad dominira zatvorskim fudbalom :hail: ?

Edited by Lezilebovich
Posted (edited)

I to fejk pasošem istog tog Paragvaja, za koji mu u stvari nije ni trebao pasoš, pošto postoji neki sa Brazilom prema kojem državljani tih država mogu da idu iz jedne u drugu i sa  ličnom kartom :ziga:

Edited by napadaj
Posted

Osvojio peceno prase na zatvorskom turniru

Posted

Ma pusti, ko zna sta je sve osvojio/dobio...