Meazza Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 Previse se kurcio u otadzbini bunkera. I nije to jedini primer, i Maradonu su tako.
Zico Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 Cinjenica je da se 90 tih a i ranije igrao neuporedivo grublji fudbal nego danas, jednostavno takav je bio sudijski kriterijum. Tek mislim pred svetsko 98 je uveden crveni za klizeci sa ledja, ne znam kada je uvedeno da kad zadnji igrac napravi faul to bude automatski crveni. Prenesi danasnji sudijski kriterijum na 90s, 80s, 70s, mozda cak i na rane 00s, i imas crveni karton po mecu bez problema. Makar sam ja stekao takav utisak gledajuci vintage football.
čekmeže Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 +1 Pored toga, medicina je iz 21. a ne 20. veka. Andre Gomeš iz Evertona, slomljen zglob pre 4 meseca, on sad počinje utakmice.
Meazza Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 E zato je Maradona bio cudo, neunistivi atomski mrav.
Ratamahatta Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 1 hour ago, Zico said: Cinjenica je da se 90 tih a i ranije igrao neuporedivo grublji fudbal nego danas, jednostavno takav je bio sudijski kriterijum. Tek mislim pred svetsko 98 je uveden crveni za klizeci sa ledja, ne znam kada je uvedeno da kad zadnji igrac napravi faul to bude automatski crveni. Prenesi danasnji sudijski kriterijum na 90s, 80s, 70s, mozda cak i na rane 00s, i imas crveni karton po mecu bez problema. Makar sam ja stekao takav utisak gledajuci vintage football. Kouto, Repka, Tofting itd. bi danas imali 8 crvenih po sezoni.
189- Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 prilagodili bi se tadasnji mesari sadasnjim okolnostima.
MocaVukotic Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 9 hours ago, Meazza said: E zato je Maradona bio cudo, neunistivi atomski mrav. Njemu je, pored talenta, velika prednost bila relativno mala visina a pri tom nisko teziste, kao nekad gerdu mileru. Bilo je situacija da ga fauliraju, on pada i prevrce se po zemlji dva-tri puta i u istom pokretu ustaje i nastavlja da trci za loptom...
Lezilebovich Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 (edited) Komentarisemo li negde Ronaldinja, genija koji je mislio da moze da udje u Paragvaj sa fejk pasosem I sad dominira zatvorskim fudbalom ? Edited March 14, 2020 by Lezilebovich
napadaj Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 (edited) I to fejk pasošem istog tog Paragvaja, za koji mu u stvari nije ni trebao pasoš, pošto postoji neki sa Brazilom prema kojem državljani tih država mogu da idu iz jedne u drugu i sa ličnom kartom Edited March 14, 2020 by napadaj
Recommended Posts