Jump to content
IGNORED

Fudbalska kupusara

Lancia

Recommended Posts

Posted

Suares je 5 sezona proveo u Holandiji, što je dokazano liga za nabijanje statistike. Pričao mi Keža.

Posted

Da, samo sto je ponovio sve te brojeve u EPL i La Ligi. S druge strane, ne izvodi penale i slobodnjake koliko Kristijano. I za Urugvaj ima isti prosek kao Ronaldo za Portugal.

Posted
2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Suares je 5 sezona proveo u Holandiji, što je dokazano liga za nabijanje statistike. Pričao mi Keža.

i sto je ronaldo prvih cetiri-pet sezona igrao krilo i jedva davao golove.

Posted
1 minute ago, 189- said:

i sto je ronaldo prvih cetiri-pet sezona igrao krilo i jedva davao golove.

Racunaju se asistencije isto koliko golovi u tom poredjenju.

Posted
4 hours ago, Glass Joe said:

Samo da kazem da Lentini nije bio nikakav promasaj, njega je sjebao tezak saobracajni udes, a tu je najvise profitirao Savicevic

Kapelo nije mirisao Savicevica, da ga jebe Marco Simone u kockastu glavu, najvise bi Dejo profitirao da Kapelo nije bio trener. Urnisao Barsu '94 a sledece godine ne igra u finalu, pre toga spakovao dva psgu u polufinalu. Mozda je  imao kartone ili bio povredjen?

Posted

Primicač.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Posted

A South Korean court has told a local match organiser to compensate two fans after Cristiano Ronaldo did not play in a Juventus friendly as advertised.

Fans were told the Portugal forward would play at least 45 minutes against a K-League all-star team last July, but he did not come off the bench.

Organisers The Fasta have been ordered to pay 371,000 won (£240) to two fans.

The award includes 300,000 won (£194) for "mental anguish" caused, lawyer Kim Min-ki said.

:smiley_hail: tako se to radi u ozbiljnim zemljama

https://www.bbc.com/sport/football/51372201

Posted (edited)

Dr Mažić u pola sata objasnio sve vezano za VAR i suđenje an ženeral. Pominjao se i onaj skoriji penal nad Aguerom i moram reći da su @renne i @kralj bili u pravu, Mažara kaže da nema penala, a ja mu verujem više no sebi.

Btw, na početku intervjua govori da mu je fudbalsku karijeru okončao prelom noge u 23. godini. Kaže da mu je 1996. nogu slomio fudbaler koji će kasnije postati jako poznat, čak i igrati LŠ. Zna li neko o kome se radi? Probao sam da izguglam, ali mrka kapa.

Edited by Mindaugas Žukauskas
Posted

posto je imao 13 godina pretpostavljam da je to bio neko od domacih igraca a posto nije rekao reprezentativac onda neko manje poznat. nije bitno, sva sreca jer da se povreda desila koju godinu kasnije propala bi mu karijera...

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted
6 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Dr Mažić u pola sata objasnio sve vezano za VAR i suđenje an ženeral. Pominjao se i onaj skoriji penal nad Aguerom i moram reći da su @renne i @kralj bili u pravu, Mažara kaže da nema penala, a ja mu verujem više no sebi.

:thumbsup:

Posted
1 hour ago, pbg12345 said:

jbt, covek se godinama oporavljao od povrede koja ga zadesila sa 14 godina :ohmy:

Da da, nogu mu je slomio neko u mlađim kategorijama, ja sam od silnog guglanja sve permutovao i napisao da je to bilo '96. U par navrata Mažić je izjavio kako se hvalio taj što mu je slomio nogu da je on "zaslužan za Mažinu sudijsku karijeru". Očigledno neki težak balvan.

• 2 weeks later...
Posted

@renne

Secas se kad si me pitao "otkud ti navijas za Tromso?"