Jump to content
IGNORED

Fudbalska kupusara

Lancia

Recommended Posts

Posted (edited)

Van zivotne, kazu.

Edited by John Coltrane
Posted

Recimo ovde...

Poznati sportski komentator Milojko Pantić (72) uhapšen je u nedelju uveče, nakon što je svojim vozilom "ford fokus" udario u džip interventne jedinice na Novom Beogradu.

Milojko Pantić je oko 23.30 na Starom sajmištu kod jednog auto servisa udario u zadnji deo vozila interventne policijske jedinice. 

Pantić je pobegao ka Brankovom mostu, na kojem je vozio u suprotnom smeru, a ubrzo ga je interventna, u koju je i udario kolima, stigla i na licu mesta uhapsila.

U ovom incidentu nije bilo povređenih.

Posted

Grobarska policija. Ne daju mu da proslavi titulu... :fantom:

Posted

Izuzetan put, vrlo prijatno i oslobodjeno!

Posted
10 hours ago, MiddleClass said:

Grobarska policija. Ne daju mu da proslavi titulu... :fantom:

evo milojka, a evo i naših

u međuvremenu blok vesti iz pravosuđa

Posted
50 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

evo milojka, a evo i naših

u međuvremenu blok vesti iz pravosuđa

On je ispričao da ga je 2013. godine Vučić pozvao u svoj kabinet i rekao mu da bi voleo da on preuzme Zvezdu „kako bi napravili dugoročnu priču“. Deset meseci kasnije usledio je novi poziv.

„Tada mi je rekao: ‘Terza, ne pitam te da li hoćeš ili nećeš, znam da imaš neke dileme. Prosto, Zvezda te zove, znaš’. Ja sam mu rekao: ‘Znaš kako kažu stari ljudi – kad komandant zove, samo kažeš: Gospodaru, zapovedaj. Nema šta’“, ispričao je Terzić.

:laugh::hail:

Posted
On 6.5.2019. at 9:31, Milosh76 said:

Recimo ovde...

Poznati sportski komentator Milojko Pantić (72) uhapšen je u nedelju uveče, nakon što je svojim vozilom "ford fokus" udario u džip interventne jedinice na Novom Beogradu.

Milojko Pantić je oko 23.30 na Starom sajmištu kod jednog auto servisa udario u zadnji deo vozila interventne policijske jedinice. 

Pantić je pobegao ka Brankovom mostu, na kojem je vozio u suprotnom smeru, a ubrzo ga je interventna, u koju je i udario kolima, stigla i na licu mesta uhapsila.

U ovom incidentu nije bilo povređenih.

GTA: Madera.

Posted

:lolol:

Posted

zaboravio sam napisati na forumu da je kokorin zavrsio u zatvoru bar do decembra.

Posted

Neka je vala. A onaj drugi junak?

Posted

:laugh: Nerealno, u rodjenoj drzavi zivis, peglas milione, radis jedino sto voles i umes i nije ti dovoljno, moras i magarac da budes. :hail: