May 6, 20195 yr Recimo ovde...Poznati sportski komentator Milojko Pantić (72) uhapšen je u nedelju uveče, nakon što je svojim vozilom "ford fokus" udario u džip interventne jedinice na Novom Beogradu.Milojko Pantić je oko 23.30 na Starom sajmištu kod jednog auto servisa udario u zadnji deo vozila interventne policijske jedinice. Pantić je pobegao ka Brankovom mostu, na kojem je vozio u suprotnom smeru, a ubrzo ga je interventna, u koju je i udario kolima, stigla i na licu mesta uhapsila.U ovom incidentu nije bilo povređenih.
May 6, 20195 yr 10 hours ago, MiddleClass said: Grobarska policija. Ne daju mu da proslavi titulu... evo milojka, a evo i naših u međuvremenu blok vesti iz pravosuđa
May 6, 20195 yr 50 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: evo milojka, a evo i naših u međuvremenu blok vesti iz pravosuđa Quote On je ispričao da ga je 2013. godine Vučić pozvao u svoj kabinet i rekao mu da bi voleo da on preuzme Zvezdu „kako bi napravili dugoročnu priču“. Deset meseci kasnije usledio je novi poziv. „Tada mi je rekao: ‘Terza, ne pitam te da li hoćeš ili nećeš, znam da imaš neke dileme. Prosto, Zvezda te zove, znaš’. Ja sam mu rekao: ‘Znaš kako kažu stari ljudi – kad komandant zove, samo kažeš: Gospodaru, zapovedaj. Nema šta’“, ispričao je Terzić.
May 7, 20195 yr On 6.5.2019. at 9:31, Milosh76 said: Recimo ovde... Poznati sportski komentator Milojko Pantić (72) uhapšen je u nedelju uveče, nakon što je svojim vozilom "ford fokus" udario u džip interventne jedinice na Novom Beogradu. Milojko Pantić je oko 23.30 na Starom sajmištu kod jednog auto servisa udario u zadnji deo vozila interventne policijske jedinice. Pantić je pobegao ka Brankovom mostu, na kojem je vozio u suprotnom smeru, a ubrzo ga je interventna, u koju je i udario kolima, stigla i na licu mesta uhapsila. U ovom incidentu nije bilo povređenih. GTA: Madera.
May 10, 20195 yr Nerealno, u rodjenoj drzavi zivis, peglas milione, radis jedino sto voles i umes i nije ti dovoljno, moras i magarac da budes.