John Coltrane Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 (edited) Van zivotne, kazu. Edited May 1, 2019 by John Coltrane
Milosh76 Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 Recimo ovde...Poznati sportski komentator Milojko Pantić (72) uhapšen je u nedelju uveče, nakon što je svojim vozilom "ford fokus" udario u džip interventne jedinice na Novom Beogradu.Milojko Pantić je oko 23.30 na Starom sajmištu kod jednog auto servisa udario u zadnji deo vozila interventne policijske jedinice. Pantić je pobegao ka Brankovom mostu, na kojem je vozio u suprotnom smeru, a ubrzo ga je interventna, u koju je i udario kolima, stigla i na licu mesta uhapsila.U ovom incidentu nije bilo povređenih.
MiddleClass Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 Grobarska policija. Ne daju mu da proslavi titulu...
kud u maglu Simoviću Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 10 hours ago, MiddleClass said: Grobarska policija. Ne daju mu da proslavi titulu... evo milojka, a evo i naših u međuvremenu blok vesti iz pravosuđa
Mark Rothko Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 50 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: evo milojka, a evo i naših u međuvremenu blok vesti iz pravosuđa Quote On je ispričao da ga je 2013. godine Vučić pozvao u svoj kabinet i rekao mu da bi voleo da on preuzme Zvezdu „kako bi napravili dugoročnu priču“. Deset meseci kasnije usledio je novi poziv. „Tada mi je rekao: ‘Terza, ne pitam te da li hoćeš ili nećeš, znam da imaš neke dileme. Prosto, Zvezda te zove, znaš’. Ja sam mu rekao: ‘Znaš kako kažu stari ljudi – kad komandant zove, samo kažeš: Gospodaru, zapovedaj. Nema šta’“, ispričao je Terzić.
Ratamahatta Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 On 6.5.2019. at 9:31, Milosh76 said: Recimo ovde... Poznati sportski komentator Milojko Pantić (72) uhapšen je u nedelju uveče, nakon što je svojim vozilom "ford fokus" udario u džip interventne jedinice na Novom Beogradu. Milojko Pantić je oko 23.30 na Starom sajmištu kod jednog auto servisa udario u zadnji deo vozila interventne policijske jedinice. Pantić je pobegao ka Brankovom mostu, na kojem je vozio u suprotnom smeru, a ubrzo ga je interventna, u koju je i udario kolima, stigla i na licu mesta uhapsila. U ovom incidentu nije bilo povređenih. GTA: Madera.
189- Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 zaboravio sam napisati na forumu da je kokorin zavrsio u zatvoru bar do decembra.
Ratamahatta Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 Nerealno, u rodjenoj drzavi zivis, peglas milione, radis jedino sto voles i umes i nije ti dovoljno, moras i magarac da budes.
Recommended Posts