Jump to content
IGNORED

Fudbalska kupusara

Lancia

Recommended Posts

Posted

Sistem takmičenja gledaocima garantuje najzanimljivije duele. Dešava se da do Evropskog prvenstva ne stignu sve najbolje selekcije, da favoriti ispadnu pre "projektovanog" dela turnira i da ne gledamo najbolje među najboljima mimo prijateljskih mečeva.

Uuuuuu strasno sta se sve desava. Daj da kako god mozemo sprecimo iznenadjenja ne bi li najjaci igrali sto vise utakmica medjusobno. 

Posted

Odlicno!

Btw. ovogodisnja EL u kosarci je pun pogodak. Jedva cekam zatvorenu LS u fudbalu. A vi uzivajte uz vhs i meceve Videoton Sent Etjen... :fantom:

Posted

Ma fudbal je propo još '58 kad su uveli izmene, ovo sve od tad mož da prođe samo za kineze da se lože :dry:

Posted

Jedva cekam dan kada ce klubovi odjebati ove idiote. Kreteni.

+1

Posted

Jašta, procvetaće fudbal kad ove bogataške mukice koje ne mogu ni da se kvalifikuju za lš uzmu da prave takmičenja po svojoj meri :fantom:

Posted

Ma fudbal je propo još '58 kad su uveli izmene, ovo sve od tad mož da prođe samo za kineze da se lože :dry:

Jašta, procvetaće fudbal kad ove bogataške mukice koje ne mogu ni da se kvalifikuju za lš uzmu da prave takmičenja po svojoj meri :fantom:

O cemu li ti pises da mi je da znam?

I ne znam sta sad Orasi hoce, ovo su isti oni idioti koji hoce zatvorenu ligu sampiona, ne mogu sami sebe da odjebu.

Posted (edited)

Ni o čemu konkretnom. Malo se samo zabavljam plačom fudbalskih hipstera i matoraca kojima su sve promene po defaultu kraj sveta. :)

Nemam neki stav o ovome dok ne vidim u praksi, ali nemaju ni ostali nešto mnogo razumnije od " :isuse: ", tako da....nije kao da smo bili na putu da povedemo ozbiljnu pro et contra diskusiju :fantom:

Edited by Ruxin
Posted (edited)

+1

Možda ne čitam pažljivo, ali promiče mi šta je toliko strašno

Kad je veliko prvenstvo, kuka se da se kvalifukuju i kurta i murta i da treba da se igra po starom

Sad kad su smislili nešto što liči na stari kup nacija, opet kukanje radi kukanja

Edited by levi
Posted

Ni o čemu konkretnom. Malo se samo zabavljam plačom fudbalskih hipstera i matoraca kojima su sve promene po defaultu kraj sveta. :)

Nemam neki stav o ovome dok ne vidim u praksi, ali nemaju ni ostali nešto mnogo razumnije od " :isuse: ", tako da....nije kao da smo bili na putu da povedemo ozbiljnu pro et contra diskusiju :fantom:

Znaci ja sam hipster sto smatram da je idiotizam novo takmicenje za reprezentacije koje kad osvojis nisi prvak apsolutno nicega. A ti si sta, pametan?

Posted

Nacionalna prvenstva su od fudbala napravila ovo što je danas.

Sve ostalo je dopuna.

Posted

+1

Možda ne čitam pažljivo, ali promiče mi šta je toliko strašno

Kad je veliko prvenstvo, kuka se da se kvalifukuju i kurta i murta i da treba da se igra po starom

Sad kad su smislili nešto što liči na stari kup nacija, opet kukanje radi kukanja

Masis poentu. Ovo nema nikakve veze sa Evropskim prvenstvom, vidis da je potpuno novo takmicenje.