slepa živana Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 16 minutes ago, Filozof manijak said: Na parove razbroj s'! a orgije?
Singer Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 Dizi se!Kaže se - Ustaj vojsko pa sve i da sam spavaš u spavaoni…
renne Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 Just now, Singer said: Kaže se - Ustaj vojsko pa sve i da sam spavaš u spavaoni… A nije on video vojske
Singer Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 A nije on video vojskeNe znam dal je mileninalac ili ovi posle al sa njima moraš sve okolo, naokolo… ovako da sam mu rekao kao ti nazvao bi me boomerom
Kenji Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 "Bio si dobar vojnik sad dodji da ti očistim cev" Hahaha jel se sećate toga iz vojske. Haha lude starešine 1
Valk Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 9 hours ago, msv said: Prekida se višegodišnja zabrana za političare, sutra Ponoš gost. ima tizer na Ponoševom viber channelu. možda i je prekinem višegodišnju samozabranu gledanja večeri sa I.I.
jms_uk Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 dozvolite da se obratimoDozvolite da vas obrlatimoSent from my iTelephone using Tapatalk
urkozamanje Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 1 hour ago, Kenji said: "Bio si dobar vojnik sad dodji da ti očistim cev" Hahaha jel se sećate toga iz vojske. Haha lude starešine 1 3
Frank Pembleton Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 On dolazi na ovo "voženje" formule o gradu što organizije RedBull....shiit has hit the fan.
Recommended Posts