Frank Pembleton Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Madžarevićka?Ajoooj. .... Shiit has hit the fan!
salerokada Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Jel beše Madžarevićka radila intervju sa Malim kada su vozili bajs i provodio je kroz BgH2O?
kud u maglu Simoviću Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 da ali je prepoznatljivija po govorit moskva, specijal o vučićevoj poseti moskvi ober debil
msv Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 32 minutes ago, salerokada said: Jel beše Madžarevićka radila intervju sa Malim kada su vozili bajs i provodio je kroz BgH2O? Vozila je i sa Vesićem. On pao sa bicikla i sudario se s njom. Pre toga joj recitovao poeziju u Maloj Akademiji. https://www.prva.rs/web-tv/info/vesti/33015/vesti-u-18h-29-04-2017/97766/sa-vi-na-ti-goran-vesic 1
de Sisti Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 Au jbt, ja ovo nisam znao npr. Sad sam skontao da godinama nisam gledao nista osim n1, sport kluba i sad nove s 1 2
Zabalujev Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 Što reče Panović, to su te televizije ko veš mašine...
pt 2.0 Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 (edited) 9 hours ago, de Sisti said: Au jbt, ja ovo nisam znao npr. Sad sam skontao da godinama nisam gledao nista osim n1, sport kluba i sad nove s brate, ni ja. spaliće nas ppp na lomači... ja sam mislila da je ovo neko skroz novo lice i bila mi slatka, neiritantna. Edited February 1, 2021 by pt 2.0 1
Frank Pembleton Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 Što reče Panović, to su te televizije ko veš mašine...A Panović veliki znalac televizije pa ima emisiju na tv koja je puna SNS/exSPO mudrosera... .... Shiit has hit the fan!
slepa živana Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 2 hours ago, pt 2.0 said: brate, ni ja. spaliće nas ppp na lomači... ja sam mislila da je ovo neko skroz novo lice i bila mi slatka, neiritantna. +1 super mi je ta emisija i kad je ona i kad je onaj cvika... sve mi je umirujuće, njihovi glasovi, onaj žućkasti studio, muzika... na početku uvek budu neke kuce mace, majmuni i nešto slatko, pa onda reporterke iz gradova po srbiji koje stoje na ulici kao da je noć jer još nije svanulo... kad popodne hoću da spavam, obavezno premotam na taj jutarnji program da me uspava. 3
msv Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 To što je malo paglu ne znači da nije lepa i prijatna ujutru Najbolji jutarnji koji imamo, mada nije neka konkurencija. 1
slepa živana Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 i ja to mislim. samo ne znam, kad bih ga gledala u realnom vremenu, da ustajem u 6, ne bi nikad otišla na posao.
kud u maglu Simoviću Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 4 minutes ago, msv said: To što je malo paglu ne znači da nije lepa i prijatna ujutru Najbolji jutarnji koji imamo, mada nije neka konkurencija. malo? msm nije to baš glupost, pre je ograničenost
Recommended Posts