Mil@n Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Znaš kako je to smešno kada gledaš album, i šaltaš slike, a ono, odeća, pozadina se menjaju, šminka možda, a glava kao da si nalepio na svaku sliku istu, bukvalno.
Duci Simonovic Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Zene imaju misljenje da im je jedan profil lepsi te taj namestaju prilikom fotkanja.
ordi Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Zene imaju misljenje da im je jedan profil lepsi te taj namestaju prilikom fotkanja.ja sam primetila kod kylie u spotovima da se cesce obrce u levu stranu da joj se prikaze desni profil.
levi Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Dobro, profili nisu isti, to ima smisla. Ali ove ne okreću profil nego krive glavu.. ukoso. Wtf
Caligula Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Jes qratz by, povampirice se ovaj u jos gadnijoj formi.
Frank Pembleton Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Na zalost mislim da je to neki "reklamni trik".Kazem na zalsost jer bih voleo da patuljak opici ledinu samo tako...
Lezilebovich Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 ma ovo je sigurno neka fora. čak i reklamiraju šou kao veče bez ivana ivanovića
radisa Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Ovde o Đoletu, Olji i ostalim upletenim u tu lepu životnu priču...
Lezilebovich Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 (edited) Ne baš smešno, ali hrabro odosno rizičnohttp://www.youtube.com/watch?v=f_ljq7oAiOA&feature=player_detailpage BEZOBRAZNO: Ivan Ivanović pljuje Srpsku crkvu Edited June 9, 2013 by Lezilebovich
Frank Pembleton Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 I najbolje da ce neko da se upeca na ovo i odradi mu dizanje gledanosti.....
Аврам Гојић Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 rizicno my ass, drzava je dala amin da se pljuje po crkvi i onaj ko to radi samo moze da stekne poene kod vucija i dacija.
Recommended Posts