February 16, 201312 yr Znaš kako je to smešno kada gledaš album, i šaltaš slike, a ono, odeća, pozadina se menjaju, šminka možda, a glava kao da si nalepio na svaku sliku istu, bukvalno.
February 16, 201312 yr Zene imaju misljenje da im je jedan profil lepsi te taj namestaju prilikom fotkanja.
February 16, 201312 yr Zene imaju misljenje da im je jedan profil lepsi te taj namestaju prilikom fotkanja.ja sam primetila kod kylie u spotovima da se cesce obrce u levu stranu da joj se prikaze desni profil.
February 16, 201312 yr Dobro, profili nisu isti, to ima smisla. Ali ove ne okreću profil nego krive glavu.. ukoso. Wtf
May 8, 201311 yr Na zalost mislim da je to neki "reklamni trik".Kazem na zalsost jer bih voleo da patuljak opici ledinu samo tako...
June 9, 201311 yr Ne baš smešno, ali hrabro odosno rizičnohttp://www.youtube.com/watch?v=f_ljq7oAiOA&feature=player_detailpage BEZOBRAZNO: Ivan Ivanović pljuje Srpsku crkvu Edited June 9, 201311 yr by Lezilebovich
June 9, 201311 yr rizicno my ass, drzava je dala amin da se pljuje po crkvi i onaj ko to radi samo moze da stekne poene kod vucija i dacija.