Jump to content

Featured Replies

Kad kazu "Jadran kakav je nekad bio" ja odmah pomislim struje i vode ima od zalaska do izlaska sunca, krema za suncanje je maslinovo ulje, zabava na plazi je slikanje na magarcu, kafici i kafane se zatvaraju u 23h, a jedna jedina diskoteka (sa obaveznom konzumacijom) radi do 01:30. 

e dokurca, meni dobrota bila jedno od gotivnijih mesta u kom sam proveo vreme.

Lepa ti je Dobrota i dalje, nemoj da brineš, čak su i one lepe kamene kuće sad renovirane. Ovde se priča o par kafića i voznim parkom ispred, da se lagano zaobići.

Kad kazu "Jadran kakav je nekad bio" ja odmah pomislim struje i vode ima od zalaska do izlaska sunca, krema za suncanje je maslinovo ulje, zabava na plazi je slikanje na magarcu, kafici i kafane se zatvaraju u 23h, a jedna jedina diskoteka (sa obaveznom konzumacijom) radi do 01:30. 

A onda na plazu sa gitarom. Naravno, uz dominaciju sarajevske i donekle zagrebacke pop skole  :lolol:

Edited by Kampokei

dok raspomamljene tinejdžerke padaju u trans na prve taktove krivog je mora :D

• 2 weeks later...

samo da kazem da drzim noge u moru i slusam wilco tonsku probu  :cool:

Edited by Aleksija

dolazim i ja

a gde je tacno koncert?

parking benovo, u centru

otkud more na parkingu? se pije neko koktelce, promicu li zgodni komadi? stur ti izvestaj, dzabe smo te slali namore.

ja reko majo došo namore

:(

Nek' vam je sasrećom na ovu vrućinu. Biće mrtvih tamo, i ovako je neizdržljivo. 1000 konja ne bi uspelo da me odvuče na taj koncert.

Nek' vam je sasrećom na ovu vrućinu. Biće mrtvih tamo, i ovako je neizdržljivo. 1000 konja ne bi uspelo da me odvuče na taj koncert.

Sad da je moja kuma tamo, isao bi sigurno  :)

ne precenjuj

:fantom: a

dosta mi je ovog cg cg cg sve je to sranje posle dve nedelje

smorih se od nebitnih ponosnih razgovora

Sad da je moja kuma tamo, isao bi sigurno  :)

Nju 10 000 konja ne bi tamo odvuklo.

daj nam neke slike anonymouse, gruda me zove, nedostaje mi :)

Edited by mustang