June 9, 20168 yr Kad kazu "Jadran kakav je nekad bio" ja odmah pomislim struje i vode ima od zalaska do izlaska sunca, krema za suncanje je maslinovo ulje, zabava na plazi je slikanje na magarcu, kafici i kafane se zatvaraju u 23h, a jedna jedina diskoteka (sa obaveznom konzumacijom) radi do 01:30.
June 9, 20168 yr e dokurca, meni dobrota bila jedno od gotivnijih mesta u kom sam proveo vreme. Lepa ti je Dobrota i dalje, nemoj da brineš, čak su i one lepe kamene kuće sad renovirane. Ovde se priča o par kafića i voznim parkom ispred, da se lagano zaobići.
June 10, 20168 yr Kad kazu "Jadran kakav je nekad bio" ja odmah pomislim struje i vode ima od zalaska do izlaska sunca, krema za suncanje je maslinovo ulje, zabava na plazi je slikanje na magarcu, kafici i kafane se zatvaraju u 23h, a jedna jedina diskoteka (sa obaveznom konzumacijom) radi do 01:30. A onda na plazu sa gitarom. Naravno, uz dominaciju sarajevske i donekle zagrebacke pop skole Edited June 10, 20168 yr by Kampokei
June 24, 20168 yr samo da kazem da drzim noge u moru i slusam wilco tonsku probu Edited June 24, 20168 yr by Aleksija
June 24, 20168 yr otkud more na parkingu? se pije neko koktelce, promicu li zgodni komadi? stur ti izvestaj, dzabe smo te slali namore.
June 24, 20168 yr Nek' vam je sasrećom na ovu vrućinu. Biće mrtvih tamo, i ovako je neizdržljivo. 1000 konja ne bi uspelo da me odvuče na taj koncert.
June 24, 20168 yr Nek' vam je sasrećom na ovu vrućinu. Biće mrtvih tamo, i ovako je neizdržljivo. 1000 konja ne bi uspelo da me odvuče na taj koncert. Sad da je moja kuma tamo, isao bi sigurno :)
June 24, 20168 yr dosta mi je ovog cg cg cg sve je to sranje posle dve nedelje smorih se od nebitnih ponosnih razgovora
June 25, 20168 yr daj nam neke slike anonymouse, gruda me zove, nedostaje mi :) Edited June 25, 20168 yr by mustang