Jump to content
IGNORED

CG

onamonamo

Recommended Posts

Posted

Kad kazu "Jadran kakav je nekad bio" ja odmah pomislim struje i vode ima od zalaska do izlaska sunca, krema za suncanje je maslinovo ulje, zabava na plazi je slikanje na magarcu, kafici i kafane se zatvaraju u 23h, a jedna jedina diskoteka (sa obaveznom konzumacijom) radi do 01:30. 

Posted

e dokurca, meni dobrota bila jedno od gotivnijih mesta u kom sam proveo vreme.

Lepa ti je Dobrota i dalje, nemoj da brineš, čak su i one lepe kamene kuće sad renovirane. Ovde se priča o par kafića i voznim parkom ispred, da se lagano zaobići.

Posted (edited)

Kad kazu "Jadran kakav je nekad bio" ja odmah pomislim struje i vode ima od zalaska do izlaska sunca, krema za suncanje je maslinovo ulje, zabava na plazi je slikanje na magarcu, kafici i kafane se zatvaraju u 23h, a jedna jedina diskoteka (sa obaveznom konzumacijom) radi do 01:30. 

A onda na plazu sa gitarom. Naravno, uz dominaciju sarajevske i donekle zagrebacke pop skole  :lolol:

Edited by Kampokei
Posted

dok raspomamljene tinejdžerke padaju u trans na prve taktove krivog je mora :D

• 2 weeks later...
Posted (edited)

samo da kazem da drzim noge u moru i slusam wilco tonsku probu  :cool:

Edited by Aleksija
Posted

dolazim i ja

a gde je tacno koncert?

Posted

otkud more na parkingu? se pije neko koktelce, promicu li zgodni komadi? stur ti izvestaj, dzabe smo te slali namore.

Posted

ja reko majo došo namore

:(

Posted

Nek' vam je sasrećom na ovu vrućinu. Biće mrtvih tamo, i ovako je neizdržljivo. 1000 konja ne bi uspelo da me odvuče na taj koncert.

Posted

Nek' vam je sasrećom na ovu vrućinu. Biće mrtvih tamo, i ovako je neizdržljivo. 1000 konja ne bi uspelo da me odvuče na taj koncert.

Sad da je moja kuma tamo, isao bi sigurno  :)

Posted

ne precenjuj

:fantom: a

Posted

dosta mi je ovog cg cg cg sve je to sranje posle dve nedelje

smorih se od nebitnih ponosnih razgovora

Posted

Sad da je moja kuma tamo, isao bi sigurno  :)

Nju 10 000 konja ne bi tamo odvuklo.

Posted (edited)

daj nam neke slike anonymouse, gruda me zove, nedostaje mi :)

Edited by mustang