July 16, 201212 yr i ne smeta mu što ga tamošnje cice prave rogonjom... Ima on žeskinje oko sebe, ne brinem se ja za njega, nego sam ga bio kadrirao i izbacio neinteresantne krave.Diskoteka Admiral u gradu ludaka podno Radoštaka ne maltretira bukom ove godine, izgeda da je krimos shvatio da može u svojoj seljani privesti mladu piletinu, a da pri tom ne ozvuči čitavu Boku.
July 17, 201212 yr zamalo da izgori univerzitet donja gorica, popularni ju di dzi, bastion crnogorske napredne ekonomske pomisli, osovina filozofije djukanovic-vukoticsrce me boli, tolko mi je toplo oko srca
July 17, 201212 yr gorelo sinoć na nekoliko mesta po podgorici , vatrogasci i avioni samo jure gore-dole.
July 17, 201212 yr zamalo da izgori univerzitet donja gorica, popularni ju di dzi, bastion crnogorske napredne ekonomske pomisli, osovina filozofije djukanovic-vukoticsrce me boli, tolko mi je toplo oko srca :D
July 18, 201212 yr crna poda, prasuma i djelovi nac parka durmitorevo ti 2 clanka, ti sigurno bolje poznajes gdje je sta nego ja, pa da ne lupamhttp://www.vijesti.me/vijesti/opet-gore-crna-poda-stize-pomoc-hrvatske-clanak-82908 http://www.vijesti.me/vijesti/sire-se-pozari-np-durmitor-vatra-prijeti-kucama-bojovica-clanak-83341
July 18, 201212 yr neam pojmasad sam se čuo sa tazbinom, nisu primetili ništa alarmantno a oni su baš u tom kraju...mada od Tare do Žabljaka sve su kuće Bojovića
July 19, 201212 yr Pojavilo se i ovo na Orjenu: Kažu da se pojavljuju samo kad su velike vrućine i suše.Doduše, gluplju i bezopasniju škorpiju nisam u životu sreo.
July 19, 201212 yr do jaja mi je kako senka leve stipaljke izgleda kao senka nekog T-Rexa :)Bokte, nisam primjetio na prvi mah, a totalno. Uopće nisam vizualno perceptivan.. :(
July 19, 201212 yr Bokte, nisam primjetio na prvi mah, a totalno. Uopće nisam vizualno perceptivan.. :(Primećuješ li sad nešto?
July 19, 201212 yr buahaha, uzivo na rtcg2 ide otvaranje bazena na skverukakvi moronievo ga i luksic, svecano otvara Edited July 19, 201212 yr by morgana