Anonymous Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Srpski humor u najboljem izdanju. Ko je ta budala, ne pratim štampane medije?
Anonymous Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Crna Gora sat vremena bez strujeSat vremena bez muzike sa razglasa, bilo je savršeno. Bilo bi lepo da uvedu dnevne restrikcije od deset uveče do jedan noću, turizam bi procvetao.
čekmeže Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 2x sam rekao nikad više i idem ponovo, stvarno ništa ne očekujem. Dobro, očekivao sam struju 24h dnevno.
Anonymous Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 stvarno ništa ne očekujem.To su dobre polazne osnove, možda se na kraju dobro provedeš.Struja je ovde veliko zlo, trebalo bi je ostaviti za uličnu rasvetu i ljudima po kućama, a kafanama obavezno ukinuti.
Anonymous Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Ukoliko neko boravi na Rosama ili u Njivicama nek' se evakuiše ili pripremi za besanu noć.
Anonymous Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Otvara se admiral večeras, ja bežim u dom na Orjenu, tamo se valjda neće čuti.
morgana Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 uf, zaboravila sam skroz na admiral. ne znam kako im je dozvoljen taj nivo buke.ali upotpunice ugodjaj na skveru, bazen izgleda kao industrijska zona sa onim plavim kabinama, samo je buka falila.
Anonymous Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 (edited) ...industrijska zona... Bolji opis od ovog nije moguće smisliti.edit: izgleda da je uslov da neko zapeva uveče na Danicama, da nema pojma sa pevanjem. Edited July 14, 2012 by Anonymous
Anonymous Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Pogled sa 'krova Jadrana' (najviši vrh Orjena i Jadrana, Zubački Kabao).Snježnica u Hrvatskoj, Mljet desno u pozadini.'Lepi' je postao ozbiljan bik.
Elmer Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 (edited) 'Lepi' je postao ozbiljan bik.i ne smeta mu što ga tamošnje cice prave rogonjom...+ liči na + super su slike Edited July 16, 2012 by Elmer
Recommended Posts