Jozef K. Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 Ko ide u zaliv najbolje je preko istočne Bosne. Čim sam odvojio za mokru goru nije bilo više saobraćaja. @John Coltranemirnije mesto možda bi ti odgovarao Stoliv u zalivu. A za malu decu nije loša opcija ni Radovići, jer bi onda išli na plažu plavi horizonti koji imaju plićak kao u Grčkoj. Južni Jadran slabije poznajem, ali kada sam bio u Utjehi bilo je fino.
MayDay Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 Odvratno je od Pljevalja skoro do Djurdjevića Tare. Šoder i rupe. Nema trika da završe do početka sezone. Bolje ići preko Bosne. 2
John Coltrane Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 8 hours ago, Jozef K. said: Ko ide u zaliv najbolje je preko istočne Bosne. Čim sam odvojio za mokru goru nije bilo više saobraćaja. @John Coltranemirnije mesto možda bi ti odgovarao Stoliv u zalivu. A za malu decu nije loša opcija ni Radovići, jer bi onda išli na plažu plavi horizonti koji imaju plićak kao u Grčkoj. Južni Jadran slabije poznajem, ali kada sam bio u Utjehi bilo je fino. Ipak idemo u Istru, ali hvala. Zadnji put kad sam bio u CG bio sam u Dobroti, Plavi hoirzonti su nam bili 15min kolima i tad smo išli na tu plažu, i sećam se Orahovca u Zalivu, a da nije obilazak mesta/plaža u polukrugu sve do Prčnja koji je preko puta Kotora. 1
Jozef K. Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 On 5.7.2021. at 21:46, Pečorin said: Može li se ući u Cg iz BiH? Može. 1
mustang Posted July 12, 2021 Posted July 12, 2021 (edited) Preskakati restoran aRmonia u perastu. .. Bacanje novca, bezveze hrana osim corbe. A cekala se riba kao da su isli da je upecaju Edited July 12, 2021 by mustang
kud u maglu Simoviću Posted July 12, 2021 Posted July 12, 2021 25 minutes ago, mustang said: Preskakati restoran aRmonia u perastu. .. Bacanje novca, bezveze hrana osim corbe. A cekala se riba kao da su isli da je upecaju puśi to idi u lazure u meljine
Tihajeza Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 Nikad nisam putovala spavaćim kolima, samo znam za taj princip. Jel neko putovao auto-vozom, i u spavaćim kolima sa bebom? Jel izvodljivo? Jel higijenski? Jel rade to ljudi?
onamonamo Posted July 20, 2021 Author Posted July 20, 2021 vise puta, sa vise razlicitih beba.... posteljina je cista, vlazne maramice i teraj... podrazumeva se da spavas sa bebom u krevetu da ne ispadne, evt u kolicima, ali su kolica smor u kupeu, ne mozes da se okrenes
mustang Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 (edited) Movida kod tivta Sve je lepo, muzika moj faOn, ibiza, al nisam zadovoljna odnosom hrane i cena, niti je plaza sitan sljunak pa da se ne krivim Rose imaju neki restorancic skroz desno, desno od onog kao ispod vinograda, ovaj je na plazi sa par lepih klupa isklesanih, e taj je imao super ribu, hobotnicu, stejkic. Cene skroz ok. Porcije taman i jos jedan al je malo skuplji je il gusto u igalu. Tanjir da polizes. Jedina ta dva da sam uzivala u hrani. Rose donja slika Edited July 25, 2021 by mustang
mustang Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said: jesi bila u lazuri? Nisam. Isla sam u porto novi, lepo je al mrtvo i hrana prosecna. Ne razumem zasto niko nema muslje a puna voda onih mreza za njih
kud u maglu Simoviću Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 imaš ih kod žara na karači, uvek je gužva ja ih nisam jeo pa da ih ocenim u lazurama je neki argentinac mišelin kuvar pravio meni, po meni fantastična klopa. do morinja nema boljeg restorana
Recommended Posts