bradilko Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 ladna voda danas a juce topla. mora da ce neka promena
rezwalker Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 43 minutes ago, namenski said: Сорош, јелда? Dabome, ali Soroš nije u sastavnom delu poslednje rečenice, pa je samim tim potpuno nebitan, ali zaista... Vazal mog vazala nije moj vazal... Pisaću...
namenski Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 12 minutes ago, rezwalker said: Dabome, ali Soroš nije u sastavnom delu poslednje rečenice, pa je samim tim potpuno nebitan, ali zaista... Vazal mog vazala nije moj vazal... Pisaću... Немој, молим те ко бога!!!
rezwalker Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 11 minutes ago, namenski said: Немој, молим те ко бога!!! Važi...
Anonymous Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 2 hours ago, namenski said: Не стај ми на муку, ево ме чамим у Београду од марта... Сирак тужни, без игде икога... Crni dane, a crna sudbino, oj kukavno srpstvo ugašeno. Pukli smo k'o zvečke, ja bih sad trebalo da se vraćam sa prvog dela tromesečnog boravka dole. A i drugi deo mi se ozbiljno klima.
mustang Posted July 25, 2020 Posted July 25, 2020 (edited) 8 hours ago, Anonymous said: Crni dane, a crna sudbino, oj kukavno srpstvo ugašeno. Pukli smo k'o zvečke, ja bih sad trebalo da se vraćam sa prvog dela tromesečnog boravka dole. A i drugi deo mi se ozbiljno klima. digla ruke od ove godine. dusa me boli. zamisljam pogled ka mamuli i miris mora nikakvi okeani, plaze, bazeni ne mogu tu spokojnost i ljubav prema boki da mi zamene Edited July 25, 2020 by mustang
Filozof manijak Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 (edited) Jesu ovo gorske oči? Edited July 27, 2020 by Filozof manijak
Frile Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 5 hours ago, beta kentauri said: prelepo bilo nekad prelepo, ovo je ugao iz kog se ne vidi novogradnja sazidana oko Kapetanovog jezera u poslednjih 25 godina...
bradilko Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 kako sam se spasio da ne idem na biogradsku baru. vise se ne naplacuje ulaz u nacionalne parkove crne gore i tamo je sad stampedo. milion automobila jedan na vrh drugog.
bradilko Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 sinoc oluja i sa skoro 40 na trenutnih 20-ak. lep osecaj kad mozes prst da pomeris bez znojenja
Recommended Posts