nezvanova Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 dim, oblak....? i grozan si, samo da znas, zasto nam to radis? usao sa ruskim, BiH drzavljanstvom ili (kineskim )?
rezwalker Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 Divno društvo, samo im još onaj klovn Vučić fali pa da svi budu na okupu - tata i sinovi...
nezvanova Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 cek, jel to suzi pored bebe? ko je pored mila? zasto sinovi, kada su osobe zenskog pola u pitanju nista mi nije jasno sem da su milo i bebo negde na crnogorskom primorju
rezwalker Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 1 hour ago, nezvanova said: aaaa... milo tata, a ovi sinovi Važi što je Milo tata...
banecare1 Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 3 hours ago, nezvanova said: dim, oblak....? i grozan si, samo da znas, zasto nam to radis? usao sa ruskim, BiH drzavljanstvom ili (kineskim )? misio sam da okacim na moblog temi. nisam u cg, ne planiram mrdati iz kine jer je problem vratiti se. fotografije jutros poslala sestra magla je https://radiojadran.com/foto-iznenadna-magla-prekrila-herceg-novi/
Niveamen Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 Resili da puste ruse da im spasu sezonu.Ja im zelim da propadnu,za ovakvo ponasanje prema nama.
nezvanova Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 2 hours ago, rezwalker said: Važi što je Milo tata... ok, glupsonka sam
rezwalker Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 30 minutes ago, nezvanova said: ok, glupsonka sam Nisi... I Milo i Vučić su eksponirane političke figure, pa samim tim ne mogu biti tate, a ja sam ih, zapravo, počastvovao time što sam ih nazvao sinovima - poslušni kerovi je daleko bolji opis. S druge strane, kme-kme je glavni koordinator za SCG, koji opet polaže račune jednom čiki iz inostranstva koji finansira dobar deo NVO-a na prostorima Balkana. Iako mnogi misle da je taj čika vlasnik tog novca, on to zapravo nije... E, tu stvari postaju tek interesantne. 1
foto Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 11 minutes ago, namenski said: Сорош, јелда? gde si, bre, namenski? pa nema te 100 godina. i to kakvih 100 godina. dobrodosao nazad. nemora se izuvas.
Anonymous Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 3 hours ago, banecare1 said: btw, rusi pisu da ce od prvog moci da lete za cg Što ne znači da treba da ih puste. Žalio se neki Rus mom HN prijatelju još u maju da će letova biti tek od septembra.
namenski Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 19 minutes ago, foto said: gde si, bre, namenski? pa nema te 100 godina. i to kakvih 100 godina. dobrodosao nazad. nemora se izuvas. Не стај ми на муку, ево ме чамим у Београду од марта... Сирак тужни, без игде икога...
Recommended Posts