ivy Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 ali kakvo je sad tamo sve crno i spaljeno...jedino sto mi pada na pamet kao pro je da je verovatno sad jos manje ljudi tamo
morgana Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 da da, sigurno. ma uzas. nadam se da ce krasici da izbjegnu vatru a nije daleko od njih.
ivy Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 mi cemo verovatno svratiti u petak da vidimo kako je....ionako nam je usput
foto Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 Safety shop, Sarajevska 39. Zvala sam i proverila, imaju sve. imaju sve ali su preskupi. bolje juriti vatrosprem i srodne firme
morgana Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 drugari, carevi ste :) mnogo je vise dobrovoljaca na terenu no sto ima opreme. avioni pomazu vrlo malo, bace po 400 l vode. navodno stize neka medjunarodna pomoc, ali, kako kazu vijesti, u opremi, znaci nista od kanadera.
morgana Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 stize nato kanader oko 7 i po, sutra i neki bugarski helikopter
Jozef K. Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 U bre. Ovo je iza brda? Ka otvorenom moru. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
morgana Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 (edited) U bre. Ovo je iza brda? Ka otvorenom moru. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk rebrasto je brdo, manji stub dima je po njegovoj sredini, mislim gori i iznad herceg novog, na bar dvije lokacije. jebiga sad vec djeluje kao da neko podmece pozare i da je cekao da sve vatrogasne snage predju na lusticu, i to na vise tacaka, pa da zapali i kopno. mup privodi sumnjive, ne znam je li sta proizislo iz toga, ali ocigledno rade i na piromanskom uglu. Edited July 18, 2017 by morgana
Recommended Posts