Kampokei Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Jebote Svaki put mislis gotovo, a ona ga zalije necim ubistvenim.
Joshua Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 isusek. jedno parče domaćeg čizkejka je dovoljno da te zacementira za ceo dan. ovo ne mogu ni da zamislim.ali da se čuje kako super krcka, čuje se, y'all
Joshua Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 (edited) kad smo kod američke kujne- negde sam čitala o ovom restoranu i znala sam da na meniju imaju double/triple/quadruple bypass burgere, ali pojma nisam imala da im je osoblje maskirano u sestre i lekare. nebo je granica. Edited November 8, 2011 by Joshua
nera Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 e kakvi ste, ka neke zeneAli, ali, ali... ja i jesam zensko Ne brinu me cak ni sve tisuce kalorija iz gornjeg klipa, ali nekako mi je sve to previse: chizkejk+poh+secer u prahu+slag+preliv+++
Аврам Гојић Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Paula Deen je majstorica holesterolske smrti. Moguće da je već bio klip, ali evo kako pohovanjem i zalivanjem čizkejka nabiti istom 182 puta veću količinu kalorija: ovo ce antropolozi 28. veka spominjati kao cudnu anegdotu koja oslikava preterivanja minulih vremena.moram ovo napraviti
ToniAdams Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 dok ne bude pohovana konplet lepinja, sve je to nista.
teacher Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 dok ne bude pohovana konplet lepinja, sve je to nista.Ja bih to jeo...
ToniAdams Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 za dorucak, rucak i veceru. za uzinu voce, zbog linije.
teacher Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 za dorucak, rucak i veceru. za uzinu voce, zbog linije.Pa ima povrće - kajmak? Ili je to voće?
ToniAdams Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 u pravu si, al kao znas, termicki obradjeno, izgubili se vitamini i te fore.
kud_genijalci Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Najdželine pohovane Bounty čokolade su posne grickalice.
Time Crisis Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 suljpa bez zaprske je ko zena bez buljeDa se nadovežem na ovo - ako vam je nestalo slučajno brašna (belog) za zapršku i mislite da može i kukuruzno (žuto), prošetajte se ipak do prodavnice, nije svejedno. :(
banatjanin Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 od belih i crnih nudli, crnih pečuraka, povrća, onih algi uvezanih u mašnice, nešto mesa, susama i sušenih račića, pokušao sam da napravim azijsku klopu na brzinu. bljah.užas, pojeli ćutke do pola, jer brzamo na film. nadam se da se neću usrati u Domu omladine.
Recommended Posts