Jump to content
IGNORED

Kod babe Čohano

dig_chohano

Recommended Posts

Posted

Jebote :blink: Svaki put mislis gotovo, a ona ga zalije necim ubistvenim.

Posted

isusek. jedno parče domaćeg čizkejka je dovoljno da te zacementira za ceo dan. ovo ne mogu ni da zamislim.ali da se čuje kako super krcka, čuje se, y'all wub.gif

Posted (edited)

kad smo kod američke kujne- negde sam čitala o ovom restoranu i znala sam da na meniju imaju double/triple/quadruple bypass burgere, ali pojma nisam imala da im je osoblje maskirano u sestre i lekare. nebo je granica. laugh.gif

Edited by Joshua
Posted
e kakvi ste, ka neke zene
Ali, ali, ali... ja i jesam zensko :unsure: Ne brinu me cak ni sve tisuce kalorija iz gornjeg klipa, ali nekako mi je sve to previse: chizkejk+poh+secer u prahu+slag+preliv+++ :isuse:
Posted
Paula Deen je majstorica holesterolske smrti. Moguće da je već bio klip, ali evo kako pohovanjem i zalivanjem čizkejka nabiti istom 182 puta veću količinu kalorija:
Hail.gifovo ce antropolozi 28. veka spominjati kao cudnu anegdotu koja oslikava preterivanja minulih vremena.moram ovo napraviti
Posted

dok ne bude pohovana konplet lepinja, sve je to nista.

Posted
dok ne bude pohovana konplet lepinja, sve je to nista.
Ja bih to jeo...
Posted

za dorucak, rucak i veceru. za uzinu voce, zbog linije.

Posted
za dorucak, rucak i veceru. za uzinu voce, zbog linije.
Pa ima povrće - kajmak? Ili je to voće?
Posted

u pravu si, al kao znas, termicki obradjeno, izgubili se vitamini i te fore.

Posted

Najdželine pohovane Bounty čokolade su posne grickalice.

Posted
suljpa bez zaprske je ko zena bez bulje
Da se nadovežem na ovo - ako vam je nestalo slučajno brašna (belog) za zapršku i mislite da može i kukuruzno (žuto), prošetajte se ipak do prodavnice, nije svejedno. :(
  • 4 weeks later...
Posted

od belih i crnih nudli, crnih pečuraka, povrća, onih algi uvezanih u mašnice, nešto mesa, susama i sušenih račića, pokušao sam da napravim azijsku klopu na brzinu. bljah.užas, pojeli ćutke do pola, jer brzamo na film. nadam se da se neću usrati u Domu omladine.