Cane Vukic Prebranac Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 I kako da očekujemo zanimljivo prvenstvo i buđenje centara, kada je i Vojvodina ispala od nekih divljaka.
Milogled Bluff Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 http://www.pressonline.rs/sr/sport/fudbal/story/187569/Luki%C4%87+i+%C4%90uri%C4%87+su+prosta%C4%8Dine.htmlSvaka mu je od zlata. Eee, da nam je vise takvih...
Nikodije Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Car. Što je najgore, sve je u pravu.Sto najgore, valjda je najbolje kada je Ziva u pravu? A to je uvek.
bokison Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 (edited) mea culpa Edited November 18, 2011 by bokison
kud_genijalci Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 - Šta da očekujemo od timova koji su se obrukali u Evropi. I kako da očekujemo zanimljivo prvenstvo i buđenje centara, kada je i Vojvodina ispala od nekih divljaka... Opa, još jedan prevrtač. Ovo je izravna kandidatira za članstvo u LDP-u.
Un-juice Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 jel ste gledali Zivu kod Andjusa na naprednjackoj televiziji? uhvatio sam samo mali deo reprize, nazalost. obozavam one njegove konstrukcije `nemoj da pricamo o tome, nemoj da budemo naivni...`. ali fakat je sve u pravu. krtitikuje politicare sto lesinare, kaze sad bi svi na tenis, sad bi svi da budu Djokovic, sve gestikulirajuci jednorucni bekhend. opet prica o tome kako je bilo dok je trenirao Zvezdu, imali samo 6 lopti ali stvorili velike igrace, pa nabraja Drulic, Pjanovic... a Andjus dodaje Perica Ognjenovic. Ne kontam da li ga je zajebavao, carevi su nabrojali otprilike sve udzbenicke primere propalih karijera (ajde Drulica su sjebale povrede). Kaze trenirao je on malog Stanojevica u Ofki, ali treba da ga nauci par stvari. inace, video sam ga pre neki dan, parkira neku grdosiju na bulevaru. zastao sam na sekund da sacekam da izadje iz dzipa da se uslikam sa Zivom za forum, ali je ostao unutra, cini mi se da se svadjao sa svojom gospodjom pa nisam hteo da smetam.
Un-juice Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 pa vi neee znateee? Kopernikus 3. Djuka, Andjus, debela Klopka voditeljka... zakupio Tomi neki tajkun televiziju do izbora.Kojote pod hitno da se vratis na pravi put, vidis sta ti se desava covece!
DarkAttraktor Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 I kako da očekujemo zanimljivo prvenstvo i buđenje centara, kada je i Vojvodina ispala od nekih divljaka.wow, ne mogu da verujem da je to izjavio.kakva neotesana copina
Кристофер Лумумбо Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 pa vi neee znateee? Kopernikus 3. Djuka, Andjus, debela Klopka voditeljka... zakupio Tomi neki tajkun televiziju do izbora.Kojote pod hitno da se vratis na pravi put, vidis sta ti se desava covece!brateeeeeeeeeeee, pa jel moguce da ja za ovo nisam znao?! ne znam ni da li imam taj kopernikus.
Depresivo La Korunja Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Andjus ima tv emisiju nedeljom u 18.30h. Sutra mu je gost Stojadinovic.
DR. KUMALO Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 sos kanal live sudar titana - loki & živa
Recommended Posts