Jump to content
IGNORED

Formula 1

burekdzija

Recommended Posts

• Replies 4.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ducca

617

• Jimmy Kowalski

485

• renne

428

• Sludge Factory

345

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Stoji prazan post

Slucajno poslato sa Tapatoka

Posted (edited)

Nico Rosberg se povukao! Kaze ispunio sve svoje ciljeve i odlazi ponosan. 

Edited by ducca
Posted

Izgleda da je tako, na instagramu je objavio izjavu

Posted

zar nisu meklarene zvali silver arrows oduvek, otkad pratim f1... kako su sad ovi postali srebrne strele ffs?

Posted

Mercedesi su bili Silver Arrows jos tridesetih. Mekovima su prišili tu etiketu kad su se obojili u sivo i imali Mercedesove motore. Inace Mercedesova etiketa 1/1. 

Posted

Mercedesi su bili Silver Arrows jos tridesetih. Mekovima su prišili tu etiketu kad su se obojili u sivo i imali Mercedesove motore. Inace Mercedesova etiketa 1/1. 

Mercedes i Auto Union (danas Audi) su originalne Srebrne Strele.

Posted

Meni je ovo carski potez. Osvojio titulu, ispunio svoje snove, i dovidjenja prijatno.

:Hail:

Posted

Za mene je malo pichkasto, ali me nije iznenadila vest posle izjava koje je davao nakon trke u Abu Dabiju. Kada je napokon otvorio dusu, stalno je ponavljao o neverovatnom pritisku i kako je jedva sve to izdrzao.

Rosberg prosto nije mentalno jak. Gledao sam poslednju trku na Channel 4 i Weber ili Coulthard (ne mogu da se setim ko tacno od njih dvojice) su ispricali da im se Nico pozalio na pocetku F1 karijere da mu je sve to ludo i brzo, i da nije siguran da tu pripada. Od 10 sezona provedenih u F1, poslednje tri su mu zaista bile stresne i videlo se na licu da mu se vise ne prolazi kroz to.

Posted

I meni je ovo carski. Ceo život se bavi ovime, zaradio je verovatno za 12 života, ako mu je toliko dokurčilo da ne može više ovo da smisli, neka ga - uzeo je trofej i otišao da loče džek i šmrče kokain sa čvrstih guzova manekenki. Rok'n'rol. Alal mu vera.

Takođe, možda Niko nešto zna o Mercedesovom bolidu naredne godine što mi ne znamo ^_^

Posted

I meni je ovo carski. Ceo život se bavi ovime, zaradio je verovatno za 12 života, ako mu je toliko dokurčilo da ne može više ovo da smisli, neka ga - uzeo je trofej i otišao da loče džek i šmrče kokain sa čvrstih guzova manekenki. Rok'n'rol. Alal mu vera.

Takođe, možda Niko nešto zna o Mercedesovom bolidu naredne godine što mi ne znamo ^_^

Kao i mnogi, pobrkao si ga sa DiKaprijem..

Posted (edited)

I meni ovo palo na pamet, mozda too good to be true...

Inace za to vreme u Brackley-u :lol:

bdb0db79145f850b4907834f3da1415c.png

Edited by ducca
Posted

Sisica, Rozberg naravno.

Ne bih se slozio. Treba jako puno hrabrosti da se donese ovakva odluka.

Posted

+1