stajebrebilo Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Stoji prazan post Slucajno poslato sa Tapatoka
ducca Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 (edited) Nico Rosberg se povukao! Kaze ispunio sve svoje ciljeve i odlazi ponosan. Edited December 2, 2016 by ducca
stajebrebilo Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Izgleda da je tako, na instagramu je objavio izjavu Slucajno poslato sa Tapatoka
Mr.Mxyzptlk Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 zar nisu meklarene zvali silver arrows oduvek, otkad pratim f1... kako su sad ovi postali srebrne strele ffs?
ducca Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Mercedesi su bili Silver Arrows jos tridesetih. Mekovima su prišili tu etiketu kad su se obojili u sivo i imali Mercedesove motore. Inace Mercedesova etiketa 1/1.
Radoye Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Mercedesi su bili Silver Arrows jos tridesetih. Mekovima su prišili tu etiketu kad su se obojili u sivo i imali Mercedesove motore. Inace Mercedesova etiketa 1/1. Mercedes i Auto Union (danas Audi) su originalne Srebrne Strele.
Behemoth Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Meni je ovo carski potez. Osvojio titulu, ispunio svoje snove, i dovidjenja prijatno.
Jimmy Kowalski Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Za mene je malo pichkasto, ali me nije iznenadila vest posle izjava koje je davao nakon trke u Abu Dabiju. Kada je napokon otvorio dusu, stalno je ponavljao o neverovatnom pritisku i kako je jedva sve to izdrzao. Rosberg prosto nije mentalno jak. Gledao sam poslednju trku na Channel 4 i Weber ili Coulthard (ne mogu da se setim ko tacno od njih dvojice) su ispricali da im se Nico pozalio na pocetku F1 karijere da mu je sve to ludo i brzo, i da nije siguran da tu pripada. Od 10 sezona provedenih u F1, poslednje tri su mu zaista bile stresne i videlo se na licu da mu se vise ne prolazi kroz to.
Marvin (Paranoid Android) Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 I meni je ovo carski. Ceo život se bavi ovime, zaradio je verovatno za 12 života, ako mu je toliko dokurčilo da ne može više ovo da smisli, neka ga - uzeo je trofej i otišao da loče džek i šmrče kokain sa čvrstih guzova manekenki. Rok'n'rol. Alal mu vera. Takođe, možda Niko nešto zna o Mercedesovom bolidu naredne godine što mi ne znamo ^_^
Jimmy Kowalski Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 I meni je ovo carski. Ceo život se bavi ovime, zaradio je verovatno za 12 života, ako mu je toliko dokurčilo da ne može više ovo da smisli, neka ga - uzeo je trofej i otišao da loče džek i šmrče kokain sa čvrstih guzova manekenki. Rok'n'rol. Alal mu vera. Takođe, možda Niko nešto zna o Mercedesovom bolidu naredne godine što mi ne znamo ^_^ Kao i mnogi, pobrkao si ga sa DiKaprijem..
ducca Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 (edited) Takođe, možda Niko nešto zna o Mercedesovom bolidu naredne godine što mi ne znamo ^_^I meni ovo palo na pamet, mozda too good to be true... Inace za to vreme u Brackley-u Edited December 2, 2016 by ducca
Radoye Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Sisica, Rozberg naravno. Ne bih se slozio. Treba jako puno hrabrosti da se donese ovakva odluka.
Recommended Posts