Jump to content
IGNORED

PPP majice 2

Töölönlahti

86 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
А цена?
prava sitnica.ovo mi je dalo ideju. da turimo damjinog vrsnjaka na majicu?! :s_w:
  • Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mp40

28

• Sara Goldfarb

10

• Duci Simonovic

9

• Milogled Bluff

9

Posted
ovaj je lud. kao da ne priča sa lepim gnjatom? pa ja sam mesecima izlazio na narodnjake samo da bi imo ribe što se tuširaju. burekova maja je must za mene
Ako hoces ribe koje se Zlatno Tusiraju, ne casi casa vec ulazi u majicu!
Posted
prava sitnica.ovo mi je dalo ideju. da turimo damjinog vrsnjaka na majicu?! :s_w:
A sta ce ovi koji ne nose XXL?
Posted
A sta ce ovi koji ne nose XXL?
pa ako se dobrovoljno prijavis da slikamo tebe za ove manje majice?! :D
Posted
Пази, кад је добра идеја.
Posted
pa ako se dobrovoljno prijavis da slikamo tebe za ove manje majice?! :D
Ne verujem da ovde neko nosi decije brojeve :(
Posted (edited)

Meni je ovo mnogo bolje nego Empeovo. može i u nekoj ozbiljnijoj varijanti da se fura. neformalne večere, koncerti, hranjenje labudova u parku...

Edited by Hustler
Posted

ne, ne, ne. samo ispod slike:MUDA, ISPASA!samo ne znam da li je ovo dozvoljeno? da ne krenu da vas hapse kad izadjete iz kuce?!

Posted
Meni je ovo mnogo bolje nego Empeovo. može i u nekoj ozbiljnijoj varijanti da se fura. neformalne večere, koncerti, vrbica...
čekja i majica, ja u majici?! uz dužno poštovanje.. tek onda mi niko (nikada) ne bi prišao! :lol:
Posted (edited)

Meni 3 gomnjive ako ima i neka S dečija veličina.Ako nema - ondak 1 mufka L ili XL i 1 žemska.

Edited by cika tale
Posted (edited)
Isto tako, takođe...Veličina XXL, ili oceni dal' stajem u to sa 115kila, 184 cm visine... A ko ne stajem, ondaK, molio bih XXXL...
Isto to, samo bih dodao i 30cm dužine. BTW, ne kapiram što je sad stani-pani, pa žalite što Ivićka nije uradila ilustraciju, a Shimpr tekst? Što ne uradite jedan kontest, pa nek' zainteresovani odglasaju kao za Evrosong.Ili mora baš sad, jer vlasnici štamparije idu na more? laugh.gif Edited by Razzmatazz
Posted

cek, cek, to ce biti dve klasicne majice, kafena i b/w? ako je tako, ja bih obe. ona prosla maja, hustlerova, je xl. ako ce i te nove biti iste, onda xl, ako nece, nemam pojma. :Di molim bez nekih bannera na ledjima, eventualno nesto diskretno i inteligentno.

Posted

ja ocu majicu na kojoj pise "банда са штранда" sa zaokruzenim A

Posted

ja hocu majicu na kojoj ce pisati NISAM JEBO since 1984