Jump to content

PPP majice 2

86 members have voted

1. 1. Da li hoćeš PPP majicu?!

• Mene boli kurac, ja sam majicu dobio! :shimpr:
      4
    • Hoću, ova stara je bila šajze i isprala se... <_<
      5
    • PPP ima majice?! Naravno da hoću!
      48
    • Ne. Marš od mene, nakaze... :|
      29

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

od prvog kontingenta digo vikendicu do prve ploče, sad oće da je istera pod krov. prevarant <_<
i u vremeplov nas terao da idemo!
ja novce dao, a majice ne videh
kako bre, pa dadoh je hasleru.
  • Replies 265
  • Views 27.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

kako bre, pa dadoh je hasleru.
ee druze steppi, da sam teo da je on donosi ne bih tebi novce davo, verovao sam u tvoju neiskvarenu dusu a ti moju majicu dade husleru, moja majica je sada sigurno negde ispod njegovog madraca na nedeljama neusisavanom tepihu u flekama od sekreta, izguzvana i umrljana marmeladom :( jako si me razocarao

preuzeo, taman, hvala...

ee druze steppi, da sam teo da je on donosi ne bih tebi novce davo, verovao sam u tvoju neiskvarenu dusu a ti moju majicu dade husleru, moja majica je sada sigurno negde ispod njegovog  madraca na nedeljama neusisavanom tepihu u flekama od sekreta, izguzvana i umrljana marmeladom :( jako si me razocarao
Kakvim crnim flekama od sekreta.. pre ce biti u flekama od njegovog semena, ne jebe taj nista..  :(Nego, ja cu nositi majicu za par stotina evra. Inace trazim po hiljadu i jace ali volim ovaj simpaticni forum pa moze popust.

ispod lavaboa je i ništa ne upija

Edited by Hustler

Evo predloga
Daj neki .eps fajl da pravimo i u inozemstvu...

saljem ti corel file, daj mail na PM

Znaci nema 5XL.Diskriminacija solidno prepunjenih. :D Naci cu ja lepo farmu ili grand majicu.

ovo je forum za lepe i vitke ljude

ovo je forum za lepe i vitke ljude
jes vala, jedva sam se uvukla u L zensku. :P

jedna xl je pretekla. zaboravih ko me je pitao, pa nek se zainteresovani jave na pm

XL zeljo moja pusta

• 1 year later...

Neki dizajn za BG 2012 maraton ? Ako ne da li neko moze da mi posalje gde mogu da se naprave 2-3 ma(i)ce sa stampom u BG-u (:

Ja bih PPP majicu. Jel ima zainteresovanih za novu turu?