steppingrazor Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 od prvog kontingenta digo vikendicu do prve ploče, sad oće da je istera pod krov. prevarant <_<i u vremeplov nas terao da idemo!ja novce dao, a majice ne videhkako bre, pa dadoh je hasleru.
Duci Simonovic Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 kako bre, pa dadoh je hasleru.ee druze steppi, da sam teo da je on donosi ne bih tebi novce davo, verovao sam u tvoju neiskvarenu dusu a ti moju majicu dade husleru, moja majica je sada sigurno negde ispod njegovog madraca na nedeljama neusisavanom tepihu u flekama od sekreta, izguzvana i umrljana marmeladom :( jako si me razocarao
Zli Gli Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 ee druze steppi, da sam teo da je on donosi ne bih tebi novce davo, verovao sam u tvoju neiskvarenu dusu a ti moju majicu dade husleru, moja majica je sada sigurno negde ispod njegovog madraca na nedeljama neusisavanom tepihu u flekama od sekreta, izguzvana i umrljana marmeladom :( jako si me razocaraoKakvim crnim flekama od sekreta.. pre ce biti u flekama od njegovog semena, ne jebe taj nista.. :(Nego, ja cu nositi majicu za par stotina evra. Inace trazim po hiljadu i jace ali volim ovaj simpaticni forum pa moze popust.
korindjar Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 (edited) ispod lavaboa je i ništa ne upija Edited July 17, 2010 by Hustler
jms_uk Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Evo predlogaDaj neki .eps fajl da pravimo i u inozemstvu...
fragand Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Znaci nema 5XL.Diskriminacija solidno prepunjenih. :D Naci cu ja lepo farmu ili grand majicu.
tazza Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 ovo je forum za lepe i vitke ljudejes vala, jedva sam se uvukla u L zensku. :P
Matilda Ivancic Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 jedna xl je pretekla. zaboravih ko me je pitao, pa nek se zainteresovani jave na pm
hollow Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 Neki dizajn za BG 2012 maraton ? Ako ne da li neko moze da mi posalje gde mogu da se naprave 2-3 ma(i)ce sa stampom u BG-u (:
sailorman Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Ja bih PPP majicu. Jel ima zainteresovanih za novu turu?
Recommended Posts