Jump to content
IGNORED

PPP majice 2

Töölönlahti

86 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
od prvog kontingenta digo vikendicu do prve ploče, sad oće da je istera pod krov. prevarant <_<
i u vremeplov nas terao da idemo!
ja novce dao, a majice ne videh
kako bre, pa dadoh je hasleru.
  • Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mp40

28

• Sara Goldfarb

10

• Duci Simonovic

9

• Milogled Bluff

9

Posted
kako bre, pa dadoh je hasleru.
ee druze steppi, da sam teo da je on donosi ne bih tebi novce davo, verovao sam u tvoju neiskvarenu dusu a ti moju majicu dade husleru, moja majica je sada sigurno negde ispod njegovog madraca na nedeljama neusisavanom tepihu u flekama od sekreta, izguzvana i umrljana marmeladom :( jako si me razocarao
Posted

preuzeo, taman, hvala...

Posted
ee druze steppi, da sam teo da je on donosi ne bih tebi novce davo, verovao sam u tvoju neiskvarenu dusu a ti moju majicu dade husleru, moja majica je sada sigurno negde ispod njegovog  madraca na nedeljama neusisavanom tepihu u flekama od sekreta, izguzvana i umrljana marmeladom :( jako si me razocarao
Kakvim crnim flekama od sekreta.. pre ce biti u flekama od njegovog semena, ne jebe taj nista..  :(Nego, ja cu nositi majicu za par stotina evra. Inace trazim po hiljadu i jace ali volim ovaj simpaticni forum pa moze popust.
Posted (edited)

ispod lavaboa je i ništa ne upija

Edited by Hustler
Posted
Evo predloga
Daj neki .eps fajl da pravimo i u inozemstvu...
Posted

Znaci nema 5XL.Diskriminacija solidno prepunjenih. :D Naci cu ja lepo farmu ili grand majicu.

Posted

ovo je forum za lepe i vitke ljude

Posted
ovo je forum za lepe i vitke ljude
jes vala, jedva sam se uvukla u L zensku. :P
Posted

jedna xl je pretekla. zaboravih ko me je pitao, pa nek se zainteresovani jave na pm

• 1 year later...
Posted

Neki dizajn za BG 2012 maraton ? Ako ne da li neko moze da mi posalje gde mogu da se naprave 2-3 ma(i)ce sa stampom u BG-u (:

Posted

Ja bih PPP majicu. Jel ima zainteresovanih za novu turu?