July 16, 201014 yr od prvog kontingenta digo vikendicu do prve ploče, sad oće da je istera pod krov. prevarant <_<i u vremeplov nas terao da idemo!ja novce dao, a majice ne videhkako bre, pa dadoh je hasleru.
July 16, 201014 yr kako bre, pa dadoh je hasleru.ee druze steppi, da sam teo da je on donosi ne bih tebi novce davo, verovao sam u tvoju neiskvarenu dusu a ti moju majicu dade husleru, moja majica je sada sigurno negde ispod njegovog madraca na nedeljama neusisavanom tepihu u flekama od sekreta, izguzvana i umrljana marmeladom :( jako si me razocarao
July 16, 201014 yr ee druze steppi, da sam teo da je on donosi ne bih tebi novce davo, verovao sam u tvoju neiskvarenu dusu a ti moju majicu dade husleru, moja majica je sada sigurno negde ispod njegovog madraca na nedeljama neusisavanom tepihu u flekama od sekreta, izguzvana i umrljana marmeladom :( jako si me razocaraoKakvim crnim flekama od sekreta.. pre ce biti u flekama od njegovog semena, ne jebe taj nista.. :(Nego, ja cu nositi majicu za par stotina evra. Inace trazim po hiljadu i jace ali volim ovaj simpaticni forum pa moze popust.
July 18, 201014 yr Znaci nema 5XL.Diskriminacija solidno prepunjenih. :D Naci cu ja lepo farmu ili grand majicu.
July 19, 201014 yr jedna xl je pretekla. zaboravih ko me je pitao, pa nek se zainteresovani jave na pm
April 12, 201213 yr Neki dizajn za BG 2012 maraton ? Ako ne da li neko moze da mi posalje gde mogu da se naprave 2-3 ma(i)ce sa stampom u BG-u (: