Jump to content

PPP majice 2

86 members have voted

1. 1. Da li hoćeš PPP majicu?!

• Mene boli kurac, ja sam majicu dobio! :shimpr:
      4
    • Hoću, ova stara je bila šajze i isprala se... <_<
      5
    • PPP ima majice?! Naravno da hoću!
      48
    • Ne. Marš od mene, nakaze... :|
      29

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Е у першун... Пола године не дођем на форум, и одмах се нешто пропусти! :cry:Има ли можда репете ХЛ? Боја Галије? Приштина? Дај шта даш?

Šta da radim sa tolikim majcama? :)ja bi jednu mušku L ali da pitam koja je to "cena od onomad" :cicijauduši:
cicijo idi na pppmajice vol. 1 i vidi koja je bila cena. pa se javi.

De necemo se preganjanti. Moze i nova cena za majice od onomad :)

jok brte, biće pošto kupila poto prodala.

A lezarina, izgubljena dobit trt mrt? Dobro ko smaja das bunim?

Ja bih jednu musku XL ako jos uvek imas tih starih majica...taman da se sa ovom novom kompletiram :)

Ja nisam tako zahtevan. L, mozda cak i M da mi istakne obline -_-

Ima li 5XL?Doduse, gubim po 15kg preko leta, ali ih nadoknadim zimi.Recept je setaj sest sati po suncu na 40, kao npr danas kao ja.Doduse, rastura me glava, i tesko pisem.Bese predznak sloga kad tesko pises ili pricas?
Predznak šloga je kad nosiš 5XL majcu.
protrčo prvih par strana (ko ce svih čitati 27 stana zakljucanog topika od pre 2 godine)za mene i za ostale neupućene:
BREAKING NEWS!Majice su heavy duty cotton (najbolje) - Gildan ili DanubeBlank majice su 3evra + stampa (3 boje+ priprema i filmovanje) 2 evra - dakle Majica je 5 jurosa tj. 400 din.
XS - 400 dinS - 500 dinM - 300 dinL - 600 dinXL - 700 dinXXL - 800 din

od prvog kontingenta digo vikendicu do prve ploče, sad oće da je istera pod krov. prevarant <_<

Edited by Gonzo

Ocu m, ocu M!!!

Jel to stvarno ima il' je mosha? Ako ima prijavljujem se za 2XL, ako nema moze i XL, preuzimanje i isplata franko dolazim de treba

Jel to stvarno ima il' je mosha? Ako ima prijavljujem se za 2XL, ako nema moze i XL, preuzimanje i isplata franko dolazim de treba
za tebe treba napraviti nesto ovako:#define START_DATE 197 //16. juli 2010.#define XL 100int main() {double broj_majice;int day_of_year; double koeficijent_mrsavljenja = 0.0;char *hendlovanje_tezine;scanf("%d", day_of_year);scanf("%s", hendlovanje_tezine);if (strcmp(hendlovanje_tezine, "dijeta") == 0) koeficijent_mrsavljenja = 0.07;if (strcmp(hendlovanje_tezine, "jedem u pahuljici i pikam forumaski fudbal") == 0) koeficijent_mrsavljenja = 0.03;broj_majice = (2*XL - koeficijent_mrsavljenja * (day_of_year - START_DATE) * XL);if (broj_majice > 1.5 * XL) printf("Daj 2XL. I jednu ovu fragandovu za buduce dane. Nece se baci.");if (broj_majice > 0.8 * XL) printf("Reko ja XL a vi mi ne verujete.");if (broj_majice > 0.6 * XL) printf("Daj L. Nego koliko su dugi rukavi? Istetovirao sam "dukan" na misici a sad me malo blam.");if (broj_majice > 0.4 * XL) printf("Da, S za mene. Ne, nemam neku tajlandjanku iz belog roblja kuci, sto si tako sumljicav?");if (broj_majice < 0.4 * XL) { printf("PPP se ugasio a mary poppins i dalje krije majice u ormaru."); exit(EXIT_FAILURE); }exit(EXIT_SUCCESS);}

Edited by Shan Jan

ja novce dao, a majice ne videh

za tebe treba napraviti nesto ovako:#define START_DATE 197 //16. juli 2010.#define XL 100exit(EXIT_SUCCESS);}
:Hail::lol: :lol: