Jump to content

NOVI BEOGRAD

Featured Replies

• Replies 9.9k
  • Views 806.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ako se sećate onog jurenja Gangule po nasipu 2023. oko bušenja nasipa, e pa dobili smo spor protiv grada... 💪💪💪  

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Stiglo rešeeenjeeee. Mislim nije baš komplet ful pobeda ali lagano... ....shiit has hit the fan.

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Evo "lepše" slike od jutros...  

Posted Images

23 hours ago, Shan Jan said:

Sa vranama nikako ali zato imam 3 gnezda gavrana na ovom drvetu ispred prozora. Jedno 15 njih non stop tu grakcu. Vec godinama prevrcu gavrani i vrane sve zive kontejnere i kante, gore bacaju smece okolo od Srba.

Vučeš neko prokletstvo.

Investitor Severna Morava iz Beograda planira na Novom Beogradu gradnju komercijalnog kompleksa objekata – dva hotela i poslovnog objekta, spratnosti 3Po+P+7+Ps. Gradiće se na parceli površine 10.035 kvadratnih metara, neposredno uz ulice Đorđa Stanojevića i Dr Agostina Neta, u blizini šoping centra Delta City. Postojeći objekti biće uklonjeni.

Ode Butkica?

On 28. 5. 2025. at 13:10, hoffnung said:

na n1 isto apeluju kako da se ponasamo sada kada imaju male ptice.

sta da ne radite ako vas napadnu vrane

juce naletimo na pile pored hrasta... pogledam gore, bracni par i jos jedan ortak nadgledaju

Počelo investitorsko raščišćavanje parcele tik uz kineski tržni centar (onaj u koji je podmetnut požar) u bloku 70.

IMG_6056.jpeg

• 2 weeks later...

opet gore kinezi u 70om

insta moj_beo_grad_

Imam utisak da drvece i ostalo rastinje oko staza nikad nije ovoliko bilo zapusteno. Bukvalno ne mogu ni priblizno normalno da hodam kroz Nehruovu od niskih grana ...

neki komšija mi je rekao da to sad mahom rade privatne firme koje naplaćuju od zelenila

🤯

sopranos-funny.gif

• 2 weeks later...
On 22. 6. 2025. at 21:15, kud u maglu Simoviću said:

neki komšija mi je rekao da to sad mahom rade privatne firme koje naplaćuju od zelenila

🤯

Zelenilo je sve "autsorsovano" i košenje i održavanje, pa shodno tome te firme više ne rade nego što rade...

Muzički intermeco...

1 hour ago, Frank Pembleton said:

Muzički intermeco...

Ovo je genijalno. Zna neko ko je ovo?