Jump to content

NOVI BEOGRAD

Featured Replies

Nigde nema te vesti. Mozda je samo buva. Pricalo se da ce da se da na upravljanje gangulinim drugarima, ne da se proda.

Screenshot_2025-04-08-16-03-39-197_com.viber.voip-edit.jpg

Jel taj d.o.o. samo upravlja sportskim objektima (kako piše) ili je ful njihov vlasnik?

Edited by Tihajeza

Pa morala bi da bude organizovana prodaja da su kupili. Ja se ne secam da jeste. Verovatno samo upravljaju i uzimaju sve pare..

9 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Pa morala bi da bude organizovana prodaja da su kupili. Ja se ne secam da jeste. Verovatno samo upravljaju i uzimaju sve pare..

Bilo je previše komplikovano da organizuju prodaju, pa je Šapić poklonio sam sebi Halu sportova i 11. april.

Ta firma valjda već par godina upravlja 11. aprilom (verovatno i Halom sportova, mada ne znam dal se tu išta odigrava) sa idejom da se nagomilaju dugovi koje bi posle guzičar od gradonačelnika popeglao uz kupovinu.

12 minutes ago, Sokrat said:

Bilo je previše komplikovano da organizuju prodaju, pa je Šapić poklonio sam sebi Halu sportova i 11. april.

Sto bi reko Mel Brooks, it's good to be the mayor..

Večeras je velika gužva u Bloku 4, ljudi se okupili da spreče izlivanje betona koje je nameravao da izvede krimos, policija došla i neki živčani pandur najpre strpao u kola jednog čoveka pa ga posle pustio kad su ljudi izvršili pritisak.

Oni će nas uskoro i po kućama da vade.

Na 28 sec, lik izlazi iz pandurskog auta na drugu stranu, a posle na 2 min dolazi da se pozdravi sa njima lolol

Lepo da se smeješ u svoj ovoj muci.

Mešalice i policija otišli, navodno će doći ponovo u petak. Planiramo da sprečimo gradnju.

Pošto m2 u bloku 24 s pogledom na... situaciju.

zi djin postao 100% vasnik hotela falkensteiner, a bukvalno dvadesetak metara dalje u onom kineskom špijunskom centru se nalazi još jedan njihov hotel lds

svaki dan ima neki autobus sa njihovim turistima koji polažu cveće na spomen ploču poginulim kineskim državljanima, naravno u špijunskom centru su otvorili i cvećaru

business as usual...

gde god se maknem u životu prate me kinezi

Kreni u kontraofanzivu

Balkanski_spijun_3.JPG

26 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

zi djin postao 100% vasnik hotela falkensteiner, a bukvalno dvadesetak metara dalje u onom kineskom špijunskom centru se nalazi još jedan njihov hotel lds

svaki dan ima neki autobus sa njihovim turistima koji polažu cveće na spomen ploču poginulim kineskim državljanima, naravno u špijunskom centru su otvorili i cvećaru

business as usual...

gde god se maknem u životu prate me kinezi

Dodatni bizarre u tom ambijentu je spomenik Konfučiju bukvalno na parkingu ispred lds-a

27 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Kreni u kontraofanzivu

Balkanski_spijun_3.JPG

Lets Go Cheers GIF by Shogun FX

2 hours ago, Nikodije said:

Dodatni bizarre u tom ambijentu je spomenik Konfučiju bukvalno na parkingu ispred lds-a

A kod Falkenštajnera je spomenik kazahstanskom narodnom pesniku