April 8Apr 8 Nigde nema te vesti. Mozda je samo buva. Pricalo se da ce da se da na upravljanje gangulinim drugarima, ne da se proda.
April 8Apr 8 Jel taj d.o.o. samo upravlja sportskim objektima (kako piše) ili je ful njihov vlasnik? Edited April 8Apr 8 by Tihajeza
April 8Apr 8 Pa morala bi da bude organizovana prodaja da su kupili. Ja se ne secam da jeste. Verovatno samo upravljaju i uzimaju sve pare..
April 8Apr 8 9 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Pa morala bi da bude organizovana prodaja da su kupili. Ja se ne secam da jeste. Verovatno samo upravljaju i uzimaju sve pare..Bilo je previše komplikovano da organizuju prodaju, pa je Šapić poklonio sam sebi Halu sportova i 11. april.
April 8Apr 8 Ta firma valjda već par godina upravlja 11. aprilom (verovatno i Halom sportova, mada ne znam dal se tu išta odigrava) sa idejom da se nagomilaju dugovi koje bi posle guzičar od gradonačelnika popeglao uz kupovinu.
April 8Apr 8 12 minutes ago, Sokrat said:Bilo je previše komplikovano da organizuju prodaju, pa je Šapić poklonio sam sebi Halu sportova i 11. april.Sto bi reko Mel Brooks, it's good to be the mayor..
April 8Apr 8 Večeras je velika gužva u Bloku 4, ljudi se okupili da spreče izlivanje betona koje je nameravao da izvede krimos, policija došla i neki živčani pandur najpre strpao u kola jednog čoveka pa ga posle pustio kad su ljudi izvršili pritisak.Oni će nas uskoro i po kućama da vade.
April 8Apr 8 Na 28 sec, lik izlazi iz pandurskog auta na drugu stranu, a posle na 2 min dolazi da se pozdravi sa njima Lepo da se smeješ u svoj ovoj muci.Mešalice i policija otišli, navodno će doći ponovo u petak. Planiramo da sprečimo gradnju.
15 hours ago15 hr zi djin postao 100% vasnik hotela falkensteiner, a bukvalno dvadesetak metara dalje u onom kineskom špijunskom centru se nalazi još jedan njihov hotel ldssvaki dan ima neki autobus sa njihovim turistima koji polažu cveće na spomen ploču poginulim kineskim državljanima, naravno u špijunskom centru su otvorili i cvećarubusiness as usual...gde god se maknem u životu prate me kinezi
14 hours ago14 hr 26 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:zi djin postao 100% vasnik hotela falkensteiner, a bukvalno dvadesetak metara dalje u onom kineskom špijunskom centru se nalazi još jedan njihov hotel ldssvaki dan ima neki autobus sa njihovim turistima koji polažu cveće na spomen ploču poginulim kineskim državljanima, naravno u špijunskom centru su otvorili i cvećarubusiness as usual...gde god se maknem u životu prate me kineziDodatni bizarre u tom ambijentu je spomenik Konfučiju bukvalno na parkingu ispred lds-a
12 hours ago12 hr 2 hours ago, Nikodije said:Dodatni bizarre u tom ambijentu je spomenik Konfučiju bukvalno na parkingu ispred lds-aA kod Falkenštajnera je spomenik kazahstanskom narodnom pesniku