Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

Posted

imbecili.

a sta bi sa vrticem na mjestu vocnjaka?

• +1 1
Posted
Just now, morgana said:

imbecili.

a sta bi sa vrticem na mjestu vocnjaka?

ma pojma nemam. nadam se da nece vrtic nego neka ruzna zgrada. gramzive gnjide. bas mi tesko da racionalizujem ovo sumanuto unistavanje svega...

Posted

ma kakva racionalizacija, odavno nije moguca.

sjecam se da je nedavno bilo govora o vrticu, zato pitam.

i da je gradjevinska ograda rusena.

Posted

nagadjam da je to taktika, ako hoce zgrade i parkinge onda prvo najave zgrade na mestu vocnjaka pa dok se brani vocnjak najave parking pa onda ljudi budu u fazonu pa dobro treba parking to su nekorisne povrsine ali ono izmedju e to necemo da damo (true story sa grupe zgrade), ne razumejuci da su parkinzi povrsine kao jedna cela zelena u sredini, pa kad lepo izbetoniraju parking i nasele morone u okolno djubre, lagano ce i zgradu u sredini, kad je vec sve izbetonirano. mi cemo da branimo kosovo, lol

• +1 2
Posted
58 minutes ago, Dsnake said:

ma pojma nemam. nadam se da nece vrtic nego neka ruzna zgrada. gramzive gnjide. bas mi tesko da racionalizujem ovo sumanuto unistavanje svega...

mora da sagori sve da bismo se podigli iz pepela

izvinjavam se, drogirana sam

• +1 1
  • Wub 1
  • Haha 1
Posted

ako nista drugo sagorece im automobili na betonu a onda ce voda da ih odnese sledece leto

• Haha 1
Posted
28 minutes ago, Dsnake said:

ako nista drugo sagorece im automobili na betonu a onda ce voda da ih odnese sledece leto

smanjiće penzije i kupiće nove za naše pare

moramo da uradimo sve što možemo da ih zaustavimo

okačila sam tekst dejana ilića, o protestu u loznici, na topiku o protestima ili o litijumu. mislim da je realno procenio situaciju. nije tu reč o litijumu, ne menjam temu, nego o paradigmi. rade bukvalno šta im se prohte

• +1 5
Posted

kakvi debili mila majko

:fpalm:

• +1 3
  • Haha 3
Posted (edited)

Maheri za mužu para iz budžeta :ziga:

Edited by Filozof manijak
  • +1 1
Posted

Не знам одакле им уопште идеја да ће у шпицу на таквој локацији кружни ток бити проходан. Колико знам готово сви прометнији кружни токови широм Европе имају семафоре. Сад нисам неки стручњак али претпостављам да ти семафори не функционишу скроз као обични јер која је поента кружног тока онда, али очигледно су неопходни. Дефинитивно ни на Славији не би шкодили, право је чудо како оно (донекле) и функционише.

• +1 1
Posted
20 hours ago, Dsnake said:

preko puta univera, i na tri površine preko puta parkića u bloku 63 i oko onog ogromnog skloniša preko puta budjave zgrade izmedju japanske i evropske. posle toga ima dve vec iskopane

Potpuno nebitno, ali to nije južna strana 62. bloka. Bar gmaps tako kažu, nisam expert za granice blokova:

26t3gd.jpg

Svakako su ljudski lokusti u pitanju.

Posted

Ma krenuo sam ka imo centru i kod univera vec ispizdeo, realno je mnogo vise u bloku 63, mozda sam i nesto prezupcio u tekstu, uglavnom, po secanju zaokruzeno je poseceno, a pravougaono je iskopano:
image.png.e3c3528117d8b0bcc2bbfdb5b2e889f2.png

• +1 1
Posted
6 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

kakvi debili mila majko

:fpalm:

Da li je realno? Da li da se smejem ili placem....!?

Posted
2 hours ago, Dsnake said:

Ma krenuo sam ka imo centru i kod univera vec ispizdeo, realno je mnogo vise u bloku 63, mozda sam i nesto prezupcio u tekstu, uglavnom, po secanju zaokruzeno je poseceno, a pravougaono je iskopano:
image.png.e3c3528117d8b0bcc2bbfdb5b2e889f2.png

Brate, rekao sam vec, da neko krene da sece ova dva ogromna drva ispred mog stana tacno bih krenuo ja njega da secem. Prosle godine smo odbranili park ispred. Sta kazu ljudi u tim blokovima? Kapiram da su na oruk posekli za pola sata dok niko nije gledao.

Stoka, bolje da ne kazem sta mislim da treba sa njima raditi...