dig_chohano Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 +1Realno, ja ne bih davao dozvolu za gradnju na NBGD ako zgrada nije potpuno abnormalnog exterijera. Mislim, jebeš uklapanje u ambijentalnu celinu, po tome bi na NBGD mogle da se grade samo neke sarkofagolike nakaze dobitnici nagrade za najdosadniju zgradu konkursa u Kotbusu 1963.
Marvin (Paranoid Android) Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Tebi kanda ni ove ne odišu inventivnošću i veselim duhom?
dig_chohano Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 (edited) Kako ne. Tu je snimljen najjeziviji srpski film ikad, Žikina dinastija 974, snimljen VHS kamerom, u kom već šlogirani Gidra prosipa fore sa onim drugim dedom.edit: a evo i celog filma, za sladokusce:http://www.youtube.com/watch?v=_SnBTDPB9BQOST by Boris Bizetić Edited October 4, 2011 by dig_chohano
Кристофер Лумумбо Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 danas sam shvatio da ja nemam nikakvu potrebu da prelazim reku. na novom beogradu imas sve sto ti je potrebno i nema potrebe ici u azijski deo grada.
darling Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 danas sam shvatio da ja nemam nikakvu potrebu da prelazim reku. na novom beogradu imas sve sto ti je potrebno i nema potrebe ici u azijski deo grada.nemate stadion.
Кристофер Лумумбо Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 nije tacno, imamo fk radnicki novi beograd.
Milogled Bluff Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Kako ne. Tu je snimljen najjeziviji srpski film ikad, Žikina dinastija 974, snimljen VHS kamerom, u kom već šlogirani Gidra prosipa fore sa onim drugim dedom.edit: a evo i celog filma, za sladokusce:http://www.youtube.com/watch?v=_SnBTDPB9BQOST by Boris BizetićMeni ovo do jaja!danas sam shvatio da ja nemam nikakvu potrebu da prelazim reku. na novom beogradu imas sve sto ti je potrebno i nema potrebe ici u azijski deo grada.A Pionir, izdajnice?!
Marvin (Paranoid Android) Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 danas sam shvatio da ja nemam nikakvu potrebu da prelazim reku. na novom beogradu imas sve sto ti je potrebno i nema potrebe ici u azijski deo grada.Young one, now you are a Jedi.
renne Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 danas sam shvatio da ja nemam nikakvu potrebu da prelazim reku. na novom beogradu imas sve sto ti je potrebno i nema potrebe ici u azijski deo grada.tek sada si to shvatio
korindjar Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 nije tacno, imamo fk radnicki novi beograd.+ bezanije, brodarac eeeee...
Кристофер Лумумбо Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 A Pionir, izdajnice?! hala sportova je majka!Young one, now you are a Jedi. tek sada si to shvatio bili mi neki gosti iz unutrasnjosti i shvatio sam da zaista nemam potrebe da ih vodim preko mosta. mogu da vide kalemegdan i sa ove strane.
Zabalujev Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 danas sam shvatio da ja nemam nikakvu potrebu da prelazim reku. na novom beogradu imas sve sto ti je potrebno i nema potrebe ici u azijski deo grada.E, najjače je kad, živeći u Studenjaku ukapiraš da ne da nemaš razloga da napuštaš NBG, nego ni tu divnu ustanovu A ima i stadion preko puta.Nego, Hala renovirana, barem spolja, ne znam iznutra šta se sređivalo. Valjda su zamenili one klupe...
Recommended Posts