Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

Posted

+1Realno, ja ne bih davao dozvolu za gradnju na NBGD ako zgrada nije potpuno abnormalnog exterijera. Mislim, jebeš uklapanje u ambijentalnu celinu, po tome bi na NBGD mogle da se grade samo neke sarkofagolike nakaze dobitnici nagrade za najdosadniju zgradu konkursa u Kotbusu 1963.

Posted

Tebi kanda ni ove ne odišu inventivnošću i veselim duhom?1468983779_f31b062882.jpg

Posted (edited)

Kako ne. Tu je snimljen najjeziviji srpski film ikad, Žikina dinastija 974, snimljen VHS kamerom, u kom već šlogirani Gidra prosipa fore sa onim drugim dedom.edit: a evo i celog filma, za sladokusce:http://www.youtube.com/watch?v=_SnBTDPB9BQOST by Boris Bizetić

Edited by dig_chohano
Posted

danas sam shvatio da ja nemam nikakvu potrebu da prelazim reku. na novom beogradu imas sve sto ti je potrebno i nema potrebe ici u azijski deo grada.

Posted
danas sam shvatio da ja nemam nikakvu potrebu da prelazim reku. na novom beogradu imas sve sto ti je potrebno i nema potrebe ici u azijski deo grada.
nemate stadion.
Posted

nije tacno, imamo fk radnicki novi beograd.

Posted
Kako ne. Tu je snimljen najjeziviji srpski film ikad, Žikina dinastija 974, snimljen VHS kamerom, u kom već šlogirani Gidra prosipa fore sa onim drugim dedom.edit: a evo i celog filma, za sladokusce:http://www.youtube.com/watch?v=_SnBTDPB9BQOST by Boris Bizetić
Meni ovo do jaja!
A Pionir, izdajnice?! angry.gif
Posted
Young one, now you are a Jedi.
Posted
tek sada si to shvatio :unsure:
Posted
nije tacno, imamo fk radnicki novi beograd.
+ bezanije, brodarac eeeee...
Posted
A Pionir, izdajnice?! angry.gif
hala sportova je majka!
Young one, now you are a Jedi.
tek sada si to shvatio :unsure:
bili mi neki gosti iz unutrasnjosti i shvatio sam da zaista nemam potrebe da ih vodim preko mosta. mogu da vide kalemegdan i sa ove strane.
Posted
hala sportova je majka!
Pogle ovog grobarina :isuse:
Posted
Pogle ovog grobarina :isuse:
tamo igra mega angry.gif
Posted
E, najjače je kad, živeći u Studenjaku ukapiraš da ne da nemaš razloga da napuštaš NBG, nego ni tu divnu ustanovu :lol: A ima i stadion preko puta.Nego, Hala renovirana, barem spolja, ne znam iznutra šta se sređivalo. Valjda su zamenili one klupe...