Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NOVI BEOGRAD

Featured Replies

Prvi put ovo vidim,a cesto idem do Immo centra.
več 15-ak dana
  • Replies 10.1k
  • Views 846.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ako se sećate onog jurenja Gangule po nasipu 2023. oko bušenja nasipa, e pa dobili smo spor protiv grada... 💪💪💪  

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Stiglo rešeeenjeeee. Mislim nije baš komplet ful pobeda ali lagano... ....shiit has hit the fan.

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Evo "lepše" slike od jutros...  

Posted Images

Iskreno mislim da neće ići tako glatko, ali na žalost samo zato što je tržište zasićeno i plitko zbog krize.E sad ako smanje apetite i marginu profita...

ali ko im je dozvolio :unsure:

BG-Nenad-Milenkovic.jpg

Kako je sav oteko od samopregornog rada. Vidi kako je izgledao nezdravo i uvenulo kad je bio kandidat za funkciju:Milenkovic-Nenad.jpg

Ne, meni je najšokantnije što je upravo ta parcela po GUP-u bila predviđena za javnu površinu + zgradu neke drž. službe...
Kad odrade sve nekim čudom prazne parcele (npr. ono pokraj FDU, pruge, pa rupu između Šitija i vrtića, sve ono kraj toplane, placeve od Immo centra do Kozare...), osećam da će preći na nadograđivanje atomskih skloništa među stepenastim soliterima...Strašno je na šta liči 90% novih zgrada po Blokovima. Poserem se i opštinskim i gradskim arhitektama pod prozor nasred zakrivljene radne površine.edit:nek' ide život

Edited by Oxymoron

Ne znam koliko se isplati izgradnja ovih zgrada u ovom trenutku. Ova crvena nakaza sto je Lezilebovic okacio nije ni trecinu puna, ona u Bulevaru AVNOJa u bloku 3 je gotovo neuseljena, u Blokovima Tus zatvorio radnju...

Parcele na kojima se grade zgrade prko 800 kvm dodeljuje grad a ne opstina...бај тапаток

Stani, grad je dodelio parcelu NAI Atriumu pa je oni sad prodaju (odnosno izdaju na 99 godina)? Jel mogu meni da dodele onu parcelu u bloku 45 pored terena pokojne FK Save, pa i ja malo da rentiram?

Ne, meni je najšokantnije što je upravo ta parcela po GUP-u bila predviđena za javnu površinu + zgradu neke drž. službe
ako je to tik preko puta IMMOa - nisi u pravu : http://www.urbel.com/cms_images/gup_2_2.gif

U pravu si, javna služba (dakle ta pretpostavljena pol. stanica) je predviđena za susednu livadu, moja greška.

joooooj... samo da nam ne ubace jednu ovak'u lepoticu :SetWidth200-rssrc1.jpg
ukusi su razni, za 99% nbg starogradnji i novogradnji ovo i jeste lepotica.
vidi ga kako pažljivo gleda u papirče :wub: . Uči od najboljih

Edited by Lezilebovich

ukusi su razni, za 99% nbg starogradnji i novogradnji ovo i jeste lepotica.
+1, i meni se ova mitohondrija actually dopala.