Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NOVI BEOGRAD

Featured Replies

+1Realno, ja ne bih davao dozvolu za gradnju na NBGD ako zgrada nije potpuno abnormalnog exterijera. Mislim, jebeš uklapanje u ambijentalnu celinu, po tome bi na NBGD mogle da se grade samo neke sarkofagolike nakaze dobitnici nagrade za najdosadniju zgradu konkursa u Kotbusu 1963.

• Replies 10.1k
  • Views 846.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ako se sećate onog jurenja Gangule po nasipu 2023. oko bušenja nasipa, e pa dobili smo spor protiv grada... 💪💪💪  

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Stiglo rešeeenjeeee. Mislim nije baš komplet ful pobeda ali lagano... ....shiit has hit the fan.

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Evo "lepše" slike od jutros...  

Posted Images

Tebi kanda ni ove ne odišu inventivnošću i veselim duhom?1468983779_f31b062882.jpg

Kako ne. Tu je snimljen najjeziviji srpski film ikad, Žikina dinastija 974, snimljen VHS kamerom, u kom već šlogirani Gidra prosipa fore sa onim drugim dedom.edit: a evo i celog filma, za sladokusce:http://www.youtube.com/watch?v=_SnBTDPB9BQOST by Boris Bizetić

Edited by dig_chohano

danas sam shvatio da ja nemam nikakvu potrebu da prelazim reku. na novom beogradu imas sve sto ti je potrebno i nema potrebe ici u azijski deo grada.

danas sam shvatio da ja nemam nikakvu potrebu da prelazim reku. na novom beogradu imas sve sto ti je potrebno i nema potrebe ici u azijski deo grada.
nemate stadion.

nije tacno, imamo fk radnicki novi beograd.

Kako ne. Tu je snimljen najjeziviji srpski film ikad, Žikina dinastija 974, snimljen VHS kamerom, u kom već šlogirani Gidra prosipa fore sa onim drugim dedom.edit: a evo i celog filma, za sladokusce:http://www.youtube.com/watch?v=_SnBTDPB9BQOST by Boris Bizetić
Meni ovo do jaja!
A Pionir, izdajnice?! angry.gif
Young one, now you are a Jedi.
tek sada si to shvatio :unsure:
nije tacno, imamo fk radnicki novi beograd.
+ bezanije, brodarac eeeee...
A Pionir, izdajnice?! angry.gif
hala sportova je majka!
Young one, now you are a Jedi.
tek sada si to shvatio :unsure:
bili mi neki gosti iz unutrasnjosti i shvatio sam da zaista nemam potrebe da ih vodim preko mosta. mogu da vide kalemegdan i sa ove strane.
hala sportova je majka!
Pogle ovog grobarina :isuse:

+1

Pogle ovog grobarina :isuse:
tamo igra mega angry.gif
E, najjače je kad, živeći u Studenjaku ukapiraš da ne da nemaš razloga da napuštaš NBG, nego ni tu divnu ustanovu :lol: A ima i stadion preko puta.Nego, Hala renovirana, barem spolja, ne znam iznutra šta se sređivalo. Valjda su zamenili one klupe...