Shan Jan Posted October 4 Posted October 4 5 minutes ago, Milosh76 said: Da li vam je slabiji pritisak vode od sinoc, evo i jutros? Da.
Milosh76 Posted October 4 Posted October 4 (edited) I meni sad zena javila da nema. Jel ima najava radova/iskljucenja? Evo ga... Због квара на производном погону Бежанија, током ноћи умањен притисак и повремене прекиде у водоснабдевању имали су становници општина Нови Београд, Земун и Сурчин. Санација проблема је завршена у раним јутарњим часовима и у току је пуњење система и стабилизација водоснабдевања. Уредан притисак и редовно водоснабдевање очекује се у првој половини дана Edited October 4 by Milosh76
igoraki Posted October 4 Posted October 4 1 hour ago, Milosh76 said: Da li vam je slabiji pritisak vode od sinoc, evo i jutros? Sad sam video da je neki kvar, taman sam pomislio da mi se slavina sjebala 1
kud u maglu Simoviću Posted October 4 Posted October 4 41 minutes ago, Milosh76 said: Jel vam dosla voda? sad je na 80% normalnog pritiska jutros je bilo na 20%
goofs Posted October 4 Posted October 4 Kod mene je tekla braon-žućkasta jedno sat vremena nakon što je došla, sad se izbistrilo malo. Trovani smo sa svih strana.
Milosh76 Posted October 4 Posted October 4 Dobio na viber malopre Narednih 3-4 dana ne treba piti vodu sa česme u NBG, Zemunu i Surčinu. Pomešale su se sirova i čista voda. Iako je mali udeo sirove, trebaće nekoliko dana da se ispere cevovod.
goofs Posted October 4 Posted October 4 Demantovao je onomad i u NSu da voda nije ispravna pa su ljudi ispitivanjem našli gliste. 1984. uživo 7
Recommended Posts