Shan Jan Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 5 minutes ago, Milosh76 said: Da li vam je slabiji pritisak vode od sinoc, evo i jutros? Da.
Milosh76 Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 (edited) I meni sad zena javila da nema. Jel ima najava radova/iskljucenja? Evo ga... Због квара на производном погону Бежанија, током ноћи умањен притисак и повремене прекиде у водоснабдевању имали су становници општина Нови Београд, Земун и Сурчин. Санација проблема је завршена у раним јутарњим часовима и у току је пуњење система и стабилизација водоснабдевања. Уредан притисак и редовно водоснабдевање очекује се у првој половини дана Edited October 4, 2024 by Milosh76
igoraki Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 1 hour ago, Milosh76 said: Da li vam je slabiji pritisak vode od sinoc, evo i jutros? Sad sam video da je neki kvar, taman sam pomislio da mi se slavina sjebala 1
Shan Jan Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 Dok se slije kod nas blizu Zemuna ima da prodje dan
kud u maglu Simoviću Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 41 minutes ago, Milosh76 said: Jel vam dosla voda? sad je na 80% normalnog pritiska jutros je bilo na 20%
goofs Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 Kod mene je tekla braon-žućkasta jedno sat vremena nakon što je došla, sad se izbistrilo malo. Trovani smo sa svih strana.
Milosh76 Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 Dobio na viber malopre Narednih 3-4 dana ne treba piti vodu sa česme u NBG, Zemunu i Surčinu. Pomešale su se sirova i čista voda. Iako je mali udeo sirove, trebaće nekoliko dana da se ispere cevovod.
goofs Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 Demantovao je onomad i u NSu da voda nije ispravna pa su ljudi ispitivanjem našli gliste. 1984. uživo 7
Recommended Posts