renne Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Prvi put ovo vidim,a cesto idem do Immo centra.več 15-ak dana
Frank Pembleton Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Iskreno mislim da neće ići tako glatko, ali na žalost samo zato što je tržište zasićeno i plitko zbog krize.E sad ako smanje apetite i marginu profita...
dig_chohano Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Kako je sav oteko od samopregornog rada. Vidi kako je izgledao nezdravo i uvenulo kad je bio kandidat za funkciju:
Töölönlahti Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 (edited) Ne, meni je najšokantnije što je upravo ta parcela po GUP-u bila predviđena za javnu površinu + zgradu neke drž. službe...Kad odrade sve nekim čudom prazne parcele (npr. ono pokraj FDU, pruge, pa rupu između Šitija i vrtića, sve ono kraj toplane, placeve od Immo centra do Kozare...), osećam da će preći na nadograđivanje atomskih skloništa među stepenastim soliterima...Strašno je na šta liči 90% novih zgrada po Blokovima. Poserem se i opštinskim i gradskim arhitektama pod prozor nasred zakrivljene radne površine.edit:nek' ide život Edited October 3, 2011 by Oxymoron
Delija67 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Ne znam koliko se isplati izgradnja ovih zgrada u ovom trenutku. Ova crvena nakaza sto je Lezilebovic okacio nije ni trecinu puna, ona u Bulevaru AVNOJa u bloku 3 je gotovo neuseljena, u Blokovima Tus zatvorio radnju...
Hamlet Strašni Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Parcele na kojima se grade zgrade prko 800 kvm dodeljuje grad a ne opstina...бај тапаток
dig_chohano Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Stani, grad je dodelio parcelu NAI Atriumu pa je oni sad prodaju (odnosno izdaju na 99 godina)? Jel mogu meni da dodele onu parcelu u bloku 45 pored terena pokojne FK Save, pa i ja malo da rentiram?
barrcode Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Ne, meni je najšokantnije što je upravo ta parcela po GUP-u bila predviđena za javnu površinu + zgradu neke drž. službe ako je to tik preko puta IMMOa - nisi u pravu : http://www.urbel.com/cms_images/gup_2_2.gif
dig_chohano Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 U pravu si, javna služba (dakle ta pretpostavljena pol. stanica) je predviđena za susednu livadu, moja greška.
yolo Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 joooooj... samo da nam ne ubace jednu ovak'u lepoticu :ukusi su razni, za 99% nbg starogradnji i novogradnji ovo i jeste lepotica.
Lezilebovich Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 (edited) Ipak, parking pre zelenila.vidi ga kako pažljivo gleda u papirče . Uči od najboljih Edited October 4, 2011 by Lezilebovich
Töölönlahti Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 ukusi su razni, za 99% nbg starogradnji i novogradnji ovo i jeste lepotica.+1, i meni se ova mitohondrija actually dopala.
Recommended Posts