Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

Posted
Prvi put ovo vidim,a cesto idem do Immo centra.
več 15-ak dana
Posted

Iskreno mislim da neće ići tako glatko, ali na žalost samo zato što je tržište zasićeno i plitko zbog krize.E sad ako smanje apetite i marginu profita...

Posted

Kako je sav oteko od samopregornog rada. Vidi kako je izgledao nezdravo i uvenulo kad je bio kandidat za funkciju:Milenkovic-Nenad.jpg

Posted (edited)
Ne, meni je najšokantnije što je upravo ta parcela po GUP-u bila predviđena za javnu površinu + zgradu neke drž. službe...
Kad odrade sve nekim čudom prazne parcele (npr. ono pokraj FDU, pruge, pa rupu između Šitija i vrtića, sve ono kraj toplane, placeve od Immo centra do Kozare...), osećam da će preći na nadograđivanje atomskih skloništa među stepenastim soliterima...Strašno je na šta liči 90% novih zgrada po Blokovima. Poserem se i opštinskim i gradskim arhitektama pod prozor nasred zakrivljene radne površine.edit:nek' ide život Edited by Oxymoron
Posted

Ne znam koliko se isplati izgradnja ovih zgrada u ovom trenutku. Ova crvena nakaza sto je Lezilebovic okacio nije ni trecinu puna, ona u Bulevaru AVNOJa u bloku 3 je gotovo neuseljena, u Blokovima Tus zatvorio radnju...

Posted

Parcele na kojima se grade zgrade prko 800 kvm dodeljuje grad a ne opstina...бај тапаток

Posted

Stani, grad je dodelio parcelu NAI Atriumu pa je oni sad prodaju (odnosno izdaju na 99 godina)? Jel mogu meni da dodele onu parcelu u bloku 45 pored terena pokojne FK Save, pa i ja malo da rentiram?

Posted

U pravu si, javna služba (dakle ta pretpostavljena pol. stanica) je predviđena za susednu livadu, moja greška.

Posted
joooooj... samo da nam ne ubace jednu ovak'u lepoticu :SetWidth200-rssrc1.jpg
ukusi su razni, za 99% nbg starogradnji i novogradnji ovo i jeste lepotica.
Posted
ukusi su razni, za 99% nbg starogradnji i novogradnji ovo i jeste lepotica.
+1, i meni se ova mitohondrija actually dopala.