Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

Posted

Nećemo se valjda držati propisa kao pijan plota :covid19:

• +1 2
Posted
31 minutes ago, Tihajeza said:

Našla:

(izvor: PRIRUČNIK ZA PROJEKTOVANJE PUTEVA U REPUBLICI SRBIJI)

Hvala !
U blokovima ima gomila prelaza bez semafora u Japanskoj i Evropskoj ... 

• +1 1
Posted
11 minutes ago, Lezilebovich said:

Hvala !
U blokovima ima gomila prelaza bez semafora u Japanskoj i Evropskoj ... 

Citirala sam ti priručnik za projektovanje, mogu da istražim da li postoji zakonska obaveza za novoprojektovne puteve.

Ova stavka mi je vrlo logična, kolona vozila savršeno može da potpuno blokira vidik vozačima iz susedne trake, da li je pešak krenuo u prelazak ulice.

• +1 2
Posted
2 hours ago, SNARC said:

A da ce biti guzve..pa bice, bude je svuda. Oni valjda i sire bulevar da bi se olaksao prilaz starom mostu, kad puste u promet onaj deo izmedju Intese i Sava centra..E sad, koji ce im to andrak ako zele da izmeste stari most..beats me.

Па правиће нови мост. Цео тај део ће да изгледа тотално другачије, колико сам скапирао направиће 3-4 кружна тока, типа пре ушћа на раскрсници М.Поповића и Пупина па после ушћа на раск Тесле и Пупина и онда један тамо ка сајмишту да повеже све то са В.Поповића и тим новим мостом.

На шта ће то све да личи на крају бога питај али то би требало ускоро да се реализује.

• Hvala 1
Posted

Licice na saobracaj u nekoj africkoj ili azijskoj vukojebini u spicu

Njima treba 3 meseca da prosire 200m ulice i jos nisu zavrsili, za kruzni tok ispred Brankovog ce im trebati 2 godine i nece ga uraditi kako valja.

• +1 2
Posted

То да, требало је да ставим под наводнике то ускоро. Невероватно је да још нису одрадили то парченце, капирам да су у фазону ‘ма шта има да журимо ионако се склања мост ускоро нећемо ни пуштати ово док се све не заврши’.

• +1 1
Posted

Ne pricam o delu od Milentija do Vladimira Popovica, pricam o delu od MP do Antifasisticke borbe (pogresio sam u predhodnom postu) taj deo su prosirili i sad prave "ispuste" za buseve.

Pod prave, mislim na to da su razvalili ulicu na 2 mesta i ne rade apsolutno nista-nedeljama unazad.

A tek su pre par dana ukljucili semafor gde je bilo vise sudara na dnevnom nivou.

• +1 2
Posted

Hah posle toliko godina u stanarskoj viber grupi, neko je stavio ZLF link za protest u blokovima zbog gradnje na zelenim povrsinama, a da niko nije komentarisao sa "nećemo politiku na grupi".

Posted

Gde su se sada nameracili?

Posted

Valjda ovde  mislio sam da je samo jedna površina, ali izgleda da nije.IMG-8501642b0ce33466d860dc4eac846752-V.thumb.jpg.65c04efe2d0949e4f3f056a63dd82e72.jpg

• Hvala 1
  • Tužno 1
Posted (edited)

Te poljane izgledaju ovako iz vazduha prilično golo i neuređeno.

Kapiram da stanarima 61-64 ne fali zelenih površina ako je ovo ovako prazno 40 godina od izgradnje zgrada levo i desno od njega.

Edit: ne podržavam gradnju na njima!!!

Edited by Tihajeza
Posted
41 minutes ago, Dnaralaske said:

Hah posle toliko godina u stanarskoj viber grupi, neko je stavio ZLF link za protest u blokovima zbog gradnje na zelenim povrsinama, a da niko nije komentarisao sa "nećemo politiku na grupi".

A kad i gde je protest ?

Posted

jutros raskopavaju zelenu površinu pored imo centra, kod onih terena za boćanje. jel će i tu da ubace parking?

mada tu je stvarno kritično za parkiranje, još malo će da parkiraju  jedni preko drugih

Posted
4 minutes ago, Lezilebovich said:

A kad i gde je protest ?

Nije protest, nego komšijski razgovor. Sutra u 12h, blok 63, parkić između Japanske i Evropske.

• Hvala 2
Posted

Te povrsine jesu uglavnom gole, na nekima ima i nelegalne gradnje, nekih skalamerija koje glume kuce, sta li, no svakako nije poenta da se izbetoniraju nego da se urede. Izmedju zgrada nema toliko zelenih povrsina koliko se cini ovako iz vazduha, uglavnom su ispresecane izbetoniranim ternima za fudbal, basket ili nesto trece. Igralista za malu decu i nema bas puno. Zgradetine su ogromne i ima puno ljudi, ako bi se sabilo jos pretvorilo bi se u betonsku nocnu moru.