July 19, 201113 yr Ispade da sam ja jedina ovca koja kupuje u Merkatoru :mellow:in my defense, imam Piku pa kao.. plastika nisu pare :teši se:
July 19, 201113 yr Author Ispade da sam ja jedina ovca koja kupuje u Merkatoru :mellow:in my defense, imam Piku pa kao.. plastika nisu pare :teši se:ne sheceru, nisi sama, dve laste chine stado, ni meni se nekad ne ide kojekuda, nego lepo, gospocki, da se ziva izdivanim sa elektrichnom kasirkom :P Edited July 19, 201113 yr by thermal bug
July 19, 201113 yr ja pazario u nedelju tamo, a i jos ponekad.imaju najjeftiniji paulaner u burencetu...
July 19, 201113 yr :wub: za vas dvoje.i ja volem električnu prodavačicu. pogotovu od kako je 80% posjetitelja Merkatora odlučilo da ipak ne ume to da koristi pa se vratili nazad da se tiskaju sa punim kolicima.
July 30, 201113 yr u sredu je otvoren renoviran bioskop Fontana nezaobilazni deo detinjstva, subotom film u Fontani ili Jugi u zavisnosti od repertoara, a posle filma PKB virsle. Kakav provod. U Fontani bi trebalo da na repertoaru budu "art" filmovi (bar su tako pricali pre renoviranja)
July 30, 201113 yr u sredu je otvoren renoviran bioskop Fontana nezaobilazni deo detinjstva, subotom film u Fontani ili Jugi u zavisnosti od repertoara, a posle filma PKB virsle. Kakav provod. U Fontani bi trebalo da na repertoaru budu "art" filmovi (bar su tako pricali pre renoviranja)Da li se zna kada pocinju sa projekcijama?
August 6, 201113 yr bioskop ponovo radi od 1. oktobra i bice prikazivani samo evropski i deciji filmovitakodje napreduje i uredjivanje nekadasnjeg bioskopa Jugoslavija, koji ce postati pozoriste Dusko RadovicNBG prestonica kulture :)
August 6, 201113 yr dusko radovic je tu samo dok se stara lokacija renovira. sto kod nas moze da znaci i par godina :D
August 6, 201113 yr "I uredjenje prilaza nekadasnjeg bioskopa Jugoslavija koji ce uskoro postati novi dom pozoristu Dusko Radovic, malog trga oko objekta i fasade nedavno je zavrseno"Politika