Valk Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Ispade da sam ja jedina ovca koja kupuje u Merkatoru :mellow:in my defense, imam Piku pa kao.. plastika nisu pare :teši se:
gospa buba Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 (edited) Ispade da sam ja jedina ovca koja kupuje u Merkatoru :mellow:in my defense, imam Piku pa kao.. plastika nisu pare :teši se:ne sheceru, nisi sama, dve laste chine stado, ni meni se nekad ne ide kojekuda, nego lepo, gospocki, da se ziva izdivanim sa elektrichnom kasirkom :P Edited July 19, 2011 by thermal bug
Hamlet Strašni Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 ja pazario u nedelju tamo, a i jos ponekad.imaju najjeftiniji paulaner u burencetu...
Valk Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 :wub: za vas dvoje.i ja volem električnu prodavačicu. pogotovu od kako je 80% posjetitelja Merkatora odlučilo da ipak ne ume to da koristi pa se vratili nazad da se tiskaju sa punim kolicima.
Zabalujev Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Zabavno je na toj kasi. Volem je. Ali me teraju u Rodic svako malo. Smor.
kud u maglu Simoviću Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 u sredu je otvoren renoviran bioskop Fontana nezaobilazni deo detinjstva, subotom film u Fontani ili Jugi u zavisnosti od repertoara, a posle filma PKB virsle. Kakav provod. U Fontani bi trebalo da na repertoaru budu "art" filmovi (bar su tako pricali pre renoviranja)
*edited by mod Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 u sredu je otvoren renoviran bioskop Fontana nezaobilazni deo detinjstva, subotom film u Fontani ili Jugi u zavisnosti od repertoara, a posle filma PKB virsle. Kakav provod. U Fontani bi trebalo da na repertoaru budu "art" filmovi (bar su tako pricali pre renoviranja)Da li se zna kada pocinju sa projekcijama?
kud u maglu Simoviću Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 tjah, ne znam. Mogao bi neko kome je Fontana ispred kuce da prosvrlja pa javi
kud u maglu Simoviću Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 racunao sam na tebe, al mi bilo glupo da dajem zadatke hvala
kud u maglu Simoviću Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 bioskop ponovo radi od 1. oktobra i bice prikazivani samo evropski i deciji filmovitakodje napreduje i uredjivanje nekadasnjeg bioskopa Jugoslavija, koji ce postati pozoriste Dusko RadovicNBG prestonica kulture :)
Isis Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 dusko radovic je tu samo dok se stara lokacija renovira. sto kod nas moze da znaci i par godina :D
kud u maglu Simoviću Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 "I uredjenje prilaza nekadasnjeg bioskopa Jugoslavija koji ce uskoro postati novi dom pozoristu Dusko Radovic, malog trga oko objekta i fasade nedavno je zavrseno"Politika
Кристофер Лумумбо Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 simovicu, jesu zavrsili onaj park u tvom kraju?
Recommended Posts