gospa buba Posted November 28, 2022 Author Posted November 28, 2022 prvo se ja pravim, posle ti [emoji38]ol:pohvalili su me da se.dzender neutralno izrazavam o plemenitoj zivotinji vecheras je svakako kod nas sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
kud u maglu Simoviću Posted November 29, 2022 Posted November 29, 2022 prolazim juče pored pok. košnice ugao omlbrg i drzđ(sećate se “požara” izgoreo ceo lokal) i začuđen kako su za relativno kratko vreme digli zgradu sa ako se ne varam p+2 pozamašnih gabarita. kad ne lezi vraže, prolazim pre pola sata, vidim iz daleka par rotacija kako se približavam vidim 2-3 džipa policije, njih 10-15 okružilo objekat a onaj bager sa hidrauličnom štemajz alatko krlja li krlja po zgradi i dovodi je na ground 0 gangula rešio da se razaračuna sa divljom gradnjom na matičnoj opštini ili se gangula razračunava va vesarinim kombinama ili vesara sa gangulinim savesni rad građevinske inspekcije sigurno rad nije 2
gospa buba Posted November 29, 2022 Author Posted November 29, 2022 njih dvojica neshto medju sobom, to je makar jasno samo neka "rade" udrugim vestima, de nam se dede ono prase iz kraja? sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
johan nagel Posted November 29, 2022 Posted November 29, 2022 On 28.11.2022. at 1:14, SNARC said: Jel da se pravimo mrtvi ako naidjemo na nju ? Идеш у курац неретко трчим туда у вечерњим часовима, замисли појури ме дивља свиња то би била сцена. 2
gospa buba Posted November 29, 2022 Author Posted November 29, 2022 Идеш у курац неретко трчим туда у вечерњим часовима, замисли појури ме дивља свиња то би била сцена.pa mi shetamo pseto svako veche bukvalno tu nam je obavezna putanjasve ce nas izedesent from bash mnogo dobar novi bubamoto
napadaj Posted November 29, 2022 Posted November 29, 2022 U Jurija Gagarina donedavno bila velika samouslužna perionica, ali su je pre nekoliko dana sravnili sa zemljom.
kud u maglu Simoviću Posted November 29, 2022 Posted November 29, 2022 19 minutes ago, napadaj said: U Jurija Gagarina donedavno bila velika samouslužna perionica, ali su je pre nekoliko dana sravnili sa zemljom. gde?
kud u maglu Simoviću Posted November 29, 2022 Posted November 29, 2022 (edited) 2 hours ago, gospa buba said: njih dvojica neshto medju sobom, to je makar jasno samo neka "rade" vlasnik lokala izjavio, citiram "nisu imali pravo ovo da urade" ljudi su potpuno odlepil, nisu imali pravo to bukvalno ima da idu ljudi ulicom i da ubijaju druge ljude i da viču to je moje pravo, nervirao me je jedna od onih kula u bgh2o da se prenamenuje u ludnicu e da rekao je i da su uradili po nalogu gradonačelnika Edited November 29, 2022 by kud u maglu Simoviću 2
Frank Pembleton Posted November 29, 2022 Posted November 29, 2022 gde?Ja znam da su zatvorili jednu prekoputa SC ka reci, tamo gde počinju one kuće....shiit has hit the fan.
kud u maglu Simoviću Posted November 29, 2022 Posted November 29, 2022 da, ta nije radila ni dve nedelje al nije u gagarina 1
napadaj Posted November 30, 2022 Posted November 30, 2022 E da da, na tu sam mislio, nego mi nešto delovalo da bliže JG.
Recommended Posts