Frank Pembleton Posted March 16, 2022 Posted March 16, 2022 Inače užurbali se duž Jurija Gagarina... Shiit has hit the fan
Johny Posted March 16, 2022 Posted March 16, 2022 Jeste, na ploci je pisalo "sekvoja gigante, u cast prvih visestranackih izbora u Srbiji, 1990." Jadna sekvoja i visestranacje u Srbiji su prosli manje vise isto...
igoraki Posted March 21, 2022 Posted March 21, 2022 Evo stiže i Pupinova palata. https://www.gradnja.rs/pupinova-palata-novi-beograd-db-set-up-solutions-falcon-group/
Mr.Mxyzptlk Posted March 21, 2022 Posted March 21, 2022 1 hour ago, igoraki said: Evo stiže i Pupinova palata. https://www.gradnja.rs/pupinova-palata-novi-beograd-db-set-up-solutions-falcon-group/ Kad budu sve ove palate i vile podigli tosinom bunaru ce i 5 traka biti malo
Singer Posted March 21, 2022 Posted March 21, 2022 sa srećom svima koji će tamo živeti... prvo stanovnicima onog Savada 3 čuda međ magacinima i šleperima a onda i ostalim koji će da prate
igoraki Posted March 21, 2022 Posted March 21, 2022 2 hours ago, Singer said: sa srećom svima koji će tamo živeti... prvo stanovnicima onog Savada 3 čuda međ magacinima i šleperima a onda i ostalim koji će da prate Savada je malo dalje ka blokovima, beše ? Mene isto iznenadila lokacija, koliko sam skapirao to je iza Air port city-ja, tu su isto neki magacini i neke firme, a malo dalje odatle na raskrsnici takođe grade neke stambene objekte pretpostavljam da će onda ceo taj kvart da prekonvertuju u naselje.
Singer Posted March 21, 2022 Posted March 21, 2022 14 minutes ago, igoraki said: Savada je malo dalje ka blokovima, beše ? Mene isto iznenadila lokacija, koliko sam skapirao to je iza Air port city-ja, tu su isto neki magacini i neke firme, a malo dalje odatle na raskrsnici takođe grade neke stambene objekte pretpostavljam da će onda ceo taj kvart da prekonvertuju u naselje. Da, prekoputa eko pumpe i tog nekog poslovnog kompleksa. Iza te zgrade se provlači ka Airporu kroz magacine i štasvene. Zgrada je završena i verovatno će uskoro biti useljena. Okolo nema ničega. Mislim na neku opštu "infrastrukturu" prodavnice, sitnih radnji i ostalog. Ma nemaš gde ni kuče da prošetaš... Za par godina će verovatno biti bolje kad se završi Minel naselje prekoputa i verovatno još neki objekti ali useljavati se u sred "polu-industrijske" zone... nemam pojma, možda je to strateška investicija u stanovanje jer će posle kvadrat vredeti više??
nenad Posted March 21, 2022 Posted March 21, 2022 3 minutes ago, Singer said: Da, prekoputa eko pumpe i tog nekog poslovnog kompleksa. Iza te zgrade se provlači ka Airporu kroz magacine i štasvene. Zgrada je završena i verovatno će uskoro biti useljena. Okolo nema ničega. Mislim na neku opštu "infrastrukturu" prodavnice, sitnih radnji i ostalog. Ma nemaš gde ni kuče da prošetaš... Za par godina će verovatno biti bolje kad se završi Minel naselje prekoputa i verovatno još neki objekti ali useljavati se u sred "polu-industrijske" zone... nemam pojma, možda je to strateška investicija u stanovanje jer će posle kvadrat vredeti više?? kad se usele sve zgrade koje se trenutno grade u tom delu nbg, plus autobuska stanica, kvadrat ce vredeti manje jer nece uopste moci da se prodje. 1
Singer Posted March 21, 2022 Posted March 21, 2022 6 minutes ago, nenad said: kad se usele sve zgrade koje se trenutno grade u tom delu nbg, plus autobuska stanica, kvadrat ce vredeti manje jer nece uopste moci da se prodje. već sad ne vredi jer se 3 trake iz pravca Tošinug Bunara ulivaju u dve sa gomilom manjih raskrsnica + uključenja/isključenja... pa sve tako do rasksnice sa Vojvođanskom/Gandijevom... nadam se da je u planu da se i to proširi sa po jednom trakom u svakom pravcu jer ovako ne valja a tek neće valjati 1
nenad Posted March 21, 2022 Posted March 21, 2022 1 minute ago, Singer said: već sad ne vredi jer se 3 trake iz pravca Tošinug Bunara ulivaju u dve sa gomilom manjih raskrsnica + uključenja/isključenja... pa sve tako do rasksnice sa Vojvođanskom/Gandijevom... nadam se da je u planu da se i to proširi sa po jednom trakom u svakom pravcu jer ovako ne valja a tek neće valjati ne mislim ja samo na taj deo, vec sve od o brigada do tamo.
gospa buba Posted March 21, 2022 Author Posted March 21, 2022 ih, znash to koliko stanova moze da se nakrca na po jednu traku u svakom smeru? sve ce to da se nagura do ulice.sent from novi mnogo jak bubamoto. 2
Блок_64 Posted March 22, 2022 Posted March 22, 2022 On 16.3.2022. at 12:40, Lezilebovich said: Mislim da skoro svaki dan prođem Gandijevom i nisam imao pojma da ovaj spomenik postoji. Moguće da sam potpuno neinformisan, samo me zanima da li su kolege iz blokove znale za ovo umetničko delo ? znam da u 62. raskrnisci Nehruove i Evropske ima nekoliko skulputura, ali za ovo nisam znao Cuj jesam li znao.Bio na otvaranju. U onom parkicu je preko puta sormaza mislim da je bio tu namesten jos devedesetik u cast prvih visestranackih izbora. 1
gospa buba Posted March 23, 2022 Author Posted March 23, 2022 Cuj jesam li znao.Bio na otvaranju.[emoji3] U onom parkicu je preko puta sormaza mislim da je bio tu namesten jos devedesetik u cast prvih visestranackih izbora.pa daj prichaj malo, ko, kako, zashto. kad se prvi put prichalo o tome, josh davno, a dete ishlo ushkolu u mladost, ja sam jednom hodochastila [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
Recommended Posts