Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

Posted

tu će sad da ture monumentalni, prvi put viđen u svetu odbojkaški centar, pa onda ruše vizuru i turaju nikad viđenu hotel zgradu od 11 spratova

Posted

Put za Nacionalni stadion

Nova vlast (odmah posle hapšenja klike) mora da javno spali sve papirčine u vezi sa Nacionalnim stadionom i da preore tu parcelu. Ovo je da čovek poludi više! 

• +1 5
Posted

Bice vrlo zanimljivo videti odnos snaga nas normalnih i SNS govnarije na NBG na izborima u aprilu.

Ocekujem opstinske izbore i smenu Sapica vec do kraja 2022.

• +1 1
Posted
10 hours ago, Valkyrie said:

Put za Nacionalni stadion

Nova vlast (odmah posle hapšenja klike) mora da javno spali sve papirčine u vezi sa Nacionalnim stadionom i da preore tu parcelu. Ovo je da čovek poludi više! 

zar taj put nije veza blokova sa obilaznicom?

• Haha 1
Posted
1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

zar taj put nije veza blokova sa obilaznicom?

sigurno se pravi put od 70.5m$ da bi se blokadžije vozikale do Miloša Velikog a imaju izlazak na obilaznicu manje od 20km od kuće.

Posted

idi sedi na tu obilaznicu, osediš dok dođeš do miloša belikog

Posted

već si zaboravio na aferu s povraćanjem nejači a onoliko ste me drndali?

svejedno, taj put je definitivno u sklopu mafijaških planova za nac stadion, prateću infrastrukturu i parcele koje će prodavati u dijamantima.

Posted

Ne mogu sad da copy/paste biće "račvanje" sa Miloša Velikog pa jedan krak u JG drugi u Vojvođansku ako ne promene

... Shiit has hit the fan

Posted
2 minutes ago, Valkyrie said:

već si zaboravio na aferu s povraćanjem nejači a onoliko ste me drndali?

svejedno, taj put je definitivno u sklopu mafijaških planova za nac stadion, prateću infrastrukturu i parcele koje će prodavati u dijamantima.

zar nejač nije išla u mali hrast?

Posted

nije, išla je na Zlatibor a ja budala rešila da ih poštedim Rudnika, da idu ko gospočići autoputem (smrti)

Posted
1647422563-1638728515-BG-DEMOKRATSKA-STR

Foto: N1

Demokratska stranka (DS) saopštila je danas da je Spomenik demokratiji, u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu, ponovo uništen, iako ga je ta stranka nedavno obnovila.

„Rušenje spomenika sa sobom neizbežno nosi poruku onih koji ovaj grad ruše, da ništa neće prepustiti slučaju i da su spremni na sve u svojim pokušajima ostanka na vlasti“, navodi se u saopštenju.

Mislim da skoro svaki dan prođem Gandijevom i nisam imao pojma da ovaj spomenik postoji. Moguće da sam potpuno neinformisan, samo me zanima da li su kolege iz blokove znale za ovo umetničko delo ? znam da u 62. raskrnisci Nehruove i Evropske ima nekoliko skulputura, ali za ovo nisam znao

Posted

Koliko se sećam, još početkom devedesetih je tu bila spomen ploča prvim slobodnim izborima u Srbiji, ali to je još pre 10 godina sklonjeno; moguće je da su obnovili u skorije vreme. 

Bila je na iza autobuske stanice 95-ice i 82-ke u bloku 64, tačno ispred ulaza u zgradu

• +1 1
Posted

zar to nije hiljadugodushnja sekvoja bila, jel to to?

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• +1 1
Posted

Iskreno, nisam imao pojma...

... Shiit has hit the fan

• +1 1