renne Posted March 12, 2022 Posted March 12, 2022 tu će sad da ture monumentalni, prvi put viđen u svetu odbojkaški centar, pa onda ruše vizuru i turaju nikad viđenu hotel zgradu od 11 spratova
Valk Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 Put za Nacionalni stadion Nova vlast (odmah posle hapšenja klike) mora da javno spali sve papirčine u vezi sa Nacionalnim stadionom i da preore tu parcelu. Ovo je da čovek poludi više! 5
Milosh76 Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 Bice vrlo zanimljivo videti odnos snaga nas normalnih i SNS govnarije na NBG na izborima u aprilu.Ocekujem opstinske izbore i smenu Sapica vec do kraja 2022. 1
kud u maglu Simoviću Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 10 hours ago, Valkyrie said: Put za Nacionalni stadion Nova vlast (odmah posle hapšenja klike) mora da javno spali sve papirčine u vezi sa Nacionalnim stadionom i da preore tu parcelu. Ovo je da čovek poludi više! zar taj put nije veza blokova sa obilaznicom? 1
Valk Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: zar taj put nije veza blokova sa obilaznicom? sigurno se pravi put od 70.5m$ da bi se blokadžije vozikale do Miloša Velikog a imaju izlazak na obilaznicu manje od 20km od kuće.
kud u maglu Simoviću Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 idi sedi na tu obilaznicu, osediš dok dođeš do miloša belikog
Valk Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 već si zaboravio na aferu s povraćanjem nejači a onoliko ste me drndali? svejedno, taj put je definitivno u sklopu mafijaških planova za nac stadion, prateću infrastrukturu i parcele koje će prodavati u dijamantima.
Frank Pembleton Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 Ne mogu sad da copy/paste biće "račvanje" sa Miloša Velikog pa jedan krak u JG drugi u Vojvođansku ako ne promene ... Shiit has hit the fan
kud u maglu Simoviću Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 2 minutes ago, Valkyrie said: već si zaboravio na aferu s povraćanjem nejači a onoliko ste me drndali? svejedno, taj put je definitivno u sklopu mafijaških planova za nac stadion, prateću infrastrukturu i parcele koje će prodavati u dijamantima. zar nejač nije išla u mali hrast?
Valk Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 nije, išla je na Zlatibor a ja budala rešila da ih poštedim Rudnika, da idu ko gospočići autoputem (smrti)
Lezilebovich Posted March 16, 2022 Posted March 16, 2022 Quote Foto: N1 Demokratska stranka (DS) saopštila je danas da je Spomenik demokratiji, u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu, ponovo uništen, iako ga je ta stranka nedavno obnovila. „Rušenje spomenika sa sobom neizbežno nosi poruku onih koji ovaj grad ruše, da ništa neće prepustiti slučaju i da su spremni na sve u svojim pokušajima ostanka na vlasti“, navodi se u saopštenju. Mislim da skoro svaki dan prođem Gandijevom i nisam imao pojma da ovaj spomenik postoji. Moguće da sam potpuno neinformisan, samo me zanima da li su kolege iz blokove znale za ovo umetničko delo ? znam da u 62. raskrnisci Nehruove i Evropske ima nekoliko skulputura, ali za ovo nisam znao
vorda Posted March 16, 2022 Posted March 16, 2022 Koliko se sećam, još početkom devedesetih je tu bila spomen ploča prvim slobodnim izborima u Srbiji, ali to je još pre 10 godina sklonjeno; moguće je da su obnovili u skorije vreme. Bila je na iza autobuske stanice 95-ice i 82-ke u bloku 64, tačno ispred ulaza u zgradu 1
gospa buba Posted March 16, 2022 Author Posted March 16, 2022 zar to nije hiljadugodushnja sekvoja bila, jel to to?sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
Frank Pembleton Posted March 16, 2022 Posted March 16, 2022 Iskreno, nisam imao pojma... ... Shiit has hit the fan 1
Recommended Posts