kud u maglu Simoviću Posted July 12, 2021 Posted July 12, 2021 saće dotvore još jedan moltm tamo ispod one soliterčine pa neće ni trebati delta
Frank Pembleton Posted July 12, 2021 Posted July 12, 2021 Zato sam i postovao...Pre nekoliko godina sam pričao sa čovekom koji je bio nadzor[emoji769] na jednom od obližnjih gradilišta i čovek kaže:"To je posao od plafon nedelju dana samih radova, sa dobrom pripremom. Može i kraće ali onda skače cena ozbiljno, a nema potrebe.Plus što bi i " pomogle" okolne firme jer njima igra... "Tu priču o radovima na pruzi nije hteo ni da spominje, samo je rekao" 21.vek smo, alo"... Shiit has hit the fan
gospa buba Posted July 12, 2021 Author Posted July 12, 2021 saće dotvore još jedan moltm tamo ispod one soliterčine pa neće ni trebati deltamene svejedno sent from novi mnogo jak bubamoto.
msv Posted July 12, 2021 Posted July 12, 2021 (Nova.rs) Vlast novim zakonom legalizuje divlje splavove
Frank Pembleton Posted July 12, 2021 Posted July 12, 2021 (Nova.rs) Vlast novim zakonom legalizuje divlje splavoveEndgame.... ... Shiit has hit the fan
zorglub Posted July 13, 2021 Posted July 13, 2021 On 12.7.2021. at 12:26, gospa buba said: gledam i zamishljam koliko je teshko probushiti rupu ispod pruge. 22 hours ago, Frank Pembleton said: Pre nekoliko godina sam pričao sa čovekom koji je bio nadzor na jednom od obližnjih gradilišta i čovek kaže: "To je posao od plafon nedelju dana samih radova, sa dobrom pripremom.
Milosh76 Posted July 13, 2021 Posted July 13, 2021 Na ovom snimku ima vise masina nego sto ceo BG put ima
Lezilebovich Posted July 13, 2021 Posted July 13, 2021 Izgleda da je na jednom od Cunamija poginuo decko od 20 godina
kud u maglu Simoviću Posted July 13, 2021 Posted July 13, 2021 (edited) tačnije telo je nađeno kod splava cunami e to je bio info koji se pojavio u medijima, što ne isključuje mogućnost Edited July 13, 2021 by kud u maglu Simoviću
Chika Spale Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 Ponovo pocela igranka u bloku 37 jutros - krenuli radovi na placu, stanari ne daju kamionima sa materijalom da udju.
Frank Pembleton Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 Izgleda da je na jednom od Cunamija poginuo decko od 20 godina tačnije telo je nađeno kod splava cunami e to je bio info koji se pojavio u medijima, što ne isključuje mogućnost Realno samo je bilo pitanje kad će se i ovo desiti...Da vidite ujutru u kakvom stanju ti klinci bauljaju po keju dok ukapiraju gde je prevoz ili kola... ... Shiit has hit the fan
zorglub Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 13 hours ago, Frank Pembleton said: Da vidite ujutru u kakvom stanju ti klinci bauljaju po keju dok ukapiraju gde je prevoz ili kola... Nisu splavovi, al' sećam se. Osim onih kojih se ne sećam.
Frank Pembleton Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 Sad su u blok 37 doveli i privatno obezbeđenje...Moj utisak je da čekaju da se mediji sklone pa da onda "počiste" građane...https://www.facebook.com/blok37zajedno/... Shiit has hit the fan
Mr.Mxyzptlk Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 4 hours ago, Frank Pembleton said: Sad su u blok 37 doveli i privatno obezbeđenje... Moj utisak je da čekaju da se mediji sklone pa da onda "počiste" građane... klasican srbski inat i nesloga. nema razloga da se bune jer u biti rade protiv sebe ovde. ta nova zgrada ima da im digne cenu kvadrata za 100 eur minimum 5
Recommended Posts