Singer Posted July 1, 2021 Posted July 1, 2021 Iz tog pravca se najviše učini da imaš vremena da udješ pre nego oni što stižu iz pravca Brankovog mosta.Redovno prolazim tu i uvek posebno vodim računa na aute iz pravca Zemuna jer često su “ma mogu/imam vremena” modu. Nekad se desi i da praktično stanem jer ja procenim da se nećemo mimoići iako vozač drugog auta procenjuje da mu je auto “metak” i da će on to za čas posla... 2
Valk Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Živim blizu kružnog toka, često sam viđala i čukanja i ozbiljnije udese i redovno je bio učesnik automobil iz pravca Zemuna. Kad ih nekad vidim kako nagaze Bulevarom Mihajla Pupina ka kružnom toku, čudim se da ne gine troje svakog dana.
kud u maglu Simoviću Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 kako radovi napreduju, a trenutno nasipaju šljunak na nešto što liči na staze(kakvih ima u parku prijateljstva) ne bi me začudilo da prespoje ostrvo pešačkim prelazima
gospa buba Posted July 2, 2021 Author Posted July 2, 2021 super bi bilo [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
Frank Pembleton Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 kako radovi napreduju, a trenutno nasipaju šljunak na nešto što liči na staze(kakvih ima u parku prijateljstva) ne bi me začudilo da prespoje ostrvo pešačkim prelazima Podržavam!Pun gas u ludilu! ... Shiit has hit the fan
Milosh76 Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Ili bar lezeci policajac na svakom ulazu u kruzni tok. Cisto da se smanji broj mrtvih ili poveca u zavisnosti od brzine ucesnika u saobracaju
Hamlet Strašni Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Moja ćerka danas bila u kolima koja su se sudarila na kruznom toku. Da ne poverujes. Njena asistentkinja je vozila tek je položila. I zena u fazonu, bolje da i su prevozom a ja je kuliram. Sve je ok bilo, nije povredjena, ali jbt 1
Frank Pembleton Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Moja ćerka danas bila u kolima koja su se sudarila na kruznom toku. Da ne poverujes. Njena asistentkinja je vozila tek je položila. I zena u fazonu, bolje da i su prevozom a ja je kuliram. Sve je ok bilo, nije povredjena, ali jbtUhhh jel se prepala mukica? ... Shiit has hit the fan
Hamlet Strašni Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Koliko shvatam nije. Otišla je dalje prema Zemun polju na neki kamp :-)
Frank Pembleton Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Koliko shvatam nije. Otišla je dalje prema Zemun polju na neki kamp :-)[emoji106][emoji106][emoji106]... Shiit has hit the fan
ragasto Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Kao i u svakom kružnom toku, tu su dva problema - oni koji čekaju da se uključe pa stanu posle crte i oni koji se isključuju a ne daju migavce. A naviknuti su da voze brzo i nemaju strpljenja pa brljaju jer u kružni tok ulaze iz bulevara. Ležeći policajci bi bili dobro rešenje, slažem se.
Singer Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Nakotilo se auta pa sve ostalo s’tim Mi, nečural born 1st blok znamo i živimo s gracioznošču kružnog toka... ležeći bi samo zapušio narušio taj 1 sklad
ragasto Posted July 3, 2021 Posted July 3, 2021 Render kaže ovako: https://www.bizlife.rs/kruzni-tok-na-nbg-dobija-nov-izgled-da-li-lici-da-ce-izgledati-kao-na-slici-foto/?fbclid=IwAR3UQEzBsNMoACNDc5SRw3_yt3MbjeHHCRpGgHrHaH4RHwI9gQToAca_5MI Ništa od ljubičaste fontane?
Recommended Posts