June 25, 20213 yr Author popone cu da prodjem, taman da vidim [emoji38]ol:ne znam dal moze da bude ludja od one kaubojeve ekscentrichne fontane u gospockoj sent from novi mnogo jak bubamoto.
June 25, 20213 yr Mozda ce da sarane nekog novog Tucovica tu...ima neko bitan da je na spisku da gekne uskoro ? Bioloski..a ne zato sto se mi nadamo i zelimo mu carstvo nebesko.
June 25, 20213 yr 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: vjekoslav?! Well need a bigger boat.. Iliti..mali je ovo kruzni tok za tu spodobu
June 25, 20213 yr Author sad me izazivate da odem odmah da vidim [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
June 25, 20213 yr 21 hours ago, kud u maglu Simoviću said: sudeći po dosadašnjem toku radova na kružnom toku možemo pre očekivati stounhedž nego fontanu Kaže moj sin "biće vodopad, ima stene" (ja mu rekla fontana, al on bolje razmišlja)
June 25, 20213 yr Author morace da naprave josh kruznih tokova, da bi mogli da prave josh fontana! ne valja fontana kad mozesh da joj pridjesh.sent from novi mnogo jak bubamoto.
June 27, 20213 yr prave neke stazice oko onog kamenja, napravili limene kanalice, nasuli sitan šljunak, ko da će se polagati cveće na banderi