Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

Posted
Verujem da je to sve sklepano ispod svakog standarda... Jedan mu se bio prevrnuo i potonuo pretprošle zime ako se ne varam...
pa da kaze chovek petljaj po svojoj kuci kako hocesh, problem je shto tu treba da borave neki tudji ljudi :dry:

sent from bubamoto

Posted

I od ovoga će biti jedno veliko - ništa!
Nije Cunami jedini, a oni već imaju realno tajne sastanke sea nekim udruženjem vlasnika splavova kako da promuljaju da razmak između splavova bude manji nego što je sada planiran...
I ostale stvari...
No dobro je da ih se drži za ove druge stvari...

... Shiit has hit the fan...

Posted

A dobro, jebiga, baby steps...

Mogo je i Vesara da dođe i kaže da je Đilas zapalio žito cunamije...

Posted

Nešto razmišljam, goreli su splavovi i ranije, ali mi se čini da su ovaj put mediji baš slabo ispratili sve s obzirom da je gorelo "u nizu". Nepratim medije baš pa možda i grešim ali imam taj utisak.

Posted
Nešto razmišljam, goreli su splavovi i ranije, ali mi se čini da su ovaj put mediji baš slabo ispratili sve s obzirom da je gorelo "u nizu". Nepratim medije baš pa možda i grešim ali imam taj utisak.
Mislim da su mediji ovo ispratili i iznad očekivanja, ali usledio je i damage control...

... Shiit has hit the fan...

Posted

Moguće moguće, ali utoliko gore i sumnjivije... 'oću reći smrdljivije.

Posted

Mogu i parkinzi na vise spratova da se izgrade na reci...Reka je generalno slabo iskorisceni potencijal, gledano iz svih uglova.

Posted

Ovo je baš provokativna objava i prst u oko svima koji su se bar na kratko naslađivali. 

Posted

Krako mu treba odgvoriti.Nicija nije gorela do zore.