kud u maglu Simoviću Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 5 minutes ago, Блок_64 said: Орворио сам налог на фб само да би јебо ову багру и прозивао. Право је то уживање.
Frank Pembleton Posted October 6, 2018 Posted October 6, 2018 Naravno JKP Zelenilo će po nalogu mesnog SNS odbora da radi ono što inače treba da radi jer svi mi plaćamo to JP. Samo će mesni odbor SNS da se hvali kako eto oni sve preduzimaju...
gospa buba Posted October 6, 2018 Author Posted October 6, 2018 ako ce blokovi da im veruju, to je onda s njihive strane dobar potez. nema tu shta, mozesh samo da se chudish. ja mislim da sns moze da utera narod u zadruge i uvede obavezni otkup sa.chupanjem brkova, bez ikakvih problema. uvede shtafetu mladosti i slet. kod zaboravljanja istorije je najlepshe shto se sada jednako zaboravlja sve, takvo vreme doshlo, previshe podataka, malo diska kad se to desi srbima, za manje od pola veka, za mog zivota, moje staro jugoslovensko srce peva sent from bubamoto
Блок_64 Posted October 6, 2018 Posted October 6, 2018 10 hours ago, gospa buba said: ako ce blokovi da im veruju, to je onda s njihive strane dobar potez. nema tu shta, mozesh samo da se chudish. ja mislim da sns moze da utera narod u zadruge i uvede obavezni otkup sa.chupanjem brkova, bez ikakvih problema. uvede shtafetu mladosti i slet. kod zaboravljanja istorije je najlepshe shto se sada jednako zaboravlja sve, takvo vreme doshlo, previshe podataka, malo diska kad se to desi srbima, za manje od pola veka, za mog zivota, moje staro jugoslovensko srce peva sent from bubamoto Ти што ће као да чисте у мајцама снс-а су они које је снс и запослио и увалио државне службе тако да им је ово радни задатак.Искрено ко их јебе треба их само зајебавати.
vathra Posted October 6, 2018 Posted October 6, 2018 On 5.10.2018. at 21:39, Svarog said: and now for something completely different... NBG blokovi u muzičkom spotu, odlični Jon Hopkins: Extra! Očekivao sam na početku da će da uđe kod Apua u radnju. Gde se ono na kraju fajtaju? Zmaj?
gospa buba Posted October 11, 2018 Author Posted October 11, 2018 blago onim ljudima okolo kakav chir sent from bubamoto
kud u maglu Simoviću Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 omldbrgd je sada pakao, biće pakao2
Valk Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 Mene stvarno zanima ko pri čistoj svesti bi tu hteo da živi.
gospa buba Posted October 11, 2018 Author Posted October 11, 2018 Mene stvarno zanima ko pri čistoj svesti bi tu hteo da živi.u kuli verovatno niko, ali oni dole u zgradicama ce sigurno biti odushevljeni...sent from bubamoto
kud u maglu Simoviću Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 a dole je šoping mol ako dobro vidim
jezovuk Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 A što niko u kuli? Reklama, ekskluziva, novi-centar-grada, pogled, lux-enterijer, lako-se-izda... Naćiće se već.
Valk Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 Pa ok, lik ionako reklamira prodaju sa "navali narode, još malo pa nestalo"! Ova crna ko Sauronova, kad vaspostavi konekciju sa onom Sarumanovom na Savi, moraćemo baciti Vesića i prsten u neki vulkan.
Ras Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 52 minutes ago, Valkyrie said: Pa ok, lik ionako reklamira prodaju sa "navali narode, još malo pa nestalo"! Ova crna ko Sauronova, kad vaspostavi konekciju sa onom Sarumanovom na Savi, moraćemo baciti Vesića i prsten u neki vulkan. U grotlo deponije u Vinči?
Recommended Posts