September 24, 20186 yr 4 minutes ago, gospa buba said: i zove se park sent from bubamoto navuko me lezileb reko vidi park, fontana, kućica za vrapce a ono zgradurina, ima da bude od ivice do ivice parcele. ako zasade jedno drvo i uglave klupu mašala
September 24, 20186 yr ceo taj deo će biti prelep™. okrugla zgrada na dva metra od šestospratnog kineskog kulturnog centra, a na drugoj strani na 2m od "parka", i još je tu i wiener ... a preko uličice kockice sa 4 sprata iz drugog vremena
September 24, 20186 yr još ovaj car da razbuca energoprojekt, kakav bi tu tek stambeno/poslovni kompleks legao prave jebeno žarkovo
September 24, 20186 yr ali s druge strane, kraj obiluje spomenicima - 1 Žambil i 1 Konfucije na parkingu
September 25, 20186 yr 14 hours ago, kud u maglu Simoviću said: još ovaj car da razbuca energoprojekt, kakav bi tu tek stambeno/poslovni kompleks legao prave jebeno žarkovo napokon i NBG da izadje na more kao i zarkovo takoreci zgrade na rivijeri
September 25, 20186 yr 18 hours ago, kud u maglu Simoviću said: još ovaj car da razbuca energoprojekt, kakav bi tu tek stambeno/poslovni kompleks legao prave jebeno žarkovo Vratices se ti u kblo...
September 25, 20186 yr kad sam se 2002. preselila u blokove nikako nisam kapirala ono novi beograd je samo beton, ono sto sam tada videla je sirina, zelenilo, bilo je i cak i livada, i bila sam odusevljena kejom i cinjenicom da na 800 metara od kuce imam pravu oazu. u medjuvremenu, zelenila je sve manje, zgradurina sve vise i sad ce izgleda stvarno biti beton beton samo beton. neko je napisao da ide samo gornjom stazom po keju...da, to je to. sve redje idem na kej, gornjom stazom, i eventualno srednjom. dok je bude.
September 25, 20186 yr 22 hours ago, kud u maglu Simoviću said: 134 stana, to mu dođe cca 200 automobila pakao Ti si naravno prodao svoja kola i na svom primeru pokazao.
September 25, 20186 yr 200 dodatnih auta je pakao, smanjices taj broj sopstvenim primerom. Zaboravi, ne znam ni sto sam napisao to.
September 25, 20186 yr 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: oćeš kupiš mečku. ko zmaj je. cena sitnica dam ti 100 evra