beta Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 ja bih rekla da su u toj priči oko uređenja priobalja splavovi periferna tema. akcenat je na bivšem brodogradilištu i šljunkarama, odnosno prostoru od gazele do toplane gde treba da se gradi cikilion kvadrata. usput i podignu kote obaloutvrda na +78mnv. #blokovi18i69
Frank Pembleton Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 13 minutes ago, beta kentauri said: ja bih rekla da su u toj priči oko uređenja priobalja splavovi periferna tema. akcenat je na bivšem brodogradilištu i šljunkarama, odnosno prostoru od gazele do toplane gde treba da se gradi cikilion kvadrata. usput i podignu kote obaloutvrda na +78mnv. #blokovi18i69 Jel to Zepterovo?
Frank Pembleton Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 2 minutes ago, beta kentauri said: ne znam Mislim da jeste, samo ce da saceka dok ne uvaljaju komplet BnV
Barti66 Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 Šetnja po keju je meni i dalje opuštajuća i volim je, mada sve više špartam srednjom stazom baš iz razloga nemogućnosti pogleda na reku sa donje staze. Materijale ne bih poredio, da nije bilo onog Slobinog istorijskog raskopavanja sve bi bilo kao i prvog dana mlt ne...a prohujalo je tričavih 40-ak godina...no svima je jasno šta je po sredi i kakvi su "trendovi" u bratije.
kud u maglu Simoviću Posted September 20, 2018 Posted September 20, 2018 (edited) Edited September 20, 2018 by kud u maglu Simoviću
Pontijak Posted September 20, 2018 Posted September 20, 2018 17 hours ago, Barti66 said: Šetnja po keju je meni i dalje opuštajuća i volim je, mada sve više špartam srednjom stazom baš iz razloga nemogućnosti pogleda na reku sa donje staze. Materijale ne bih poredio, da nije bilo onog Slobinog istorijskog raskopavanja sve bi bilo kao i prvog dana mlt ne...a prohujalo je tričavih 40-ak godina...no svima je jasno šta je po sredi i kakvi su "trendovi" u bratije. ma probacu ovog vikenda posle mnogo meseci da prosetam kejom ali srednjom stazom naravno da, secam se onog raskopavanja kao zbog toplovoda pa posle sve zatrpano ali kao sto kazes, to nije nista u odnosu na ono sto stetocine misle da naprave, slutim da ce im prva gadost biti unistavanje zelenila izmedju keja i nasipa i asfaltiranje i pravljenje parkinga a ako se nadje neki investitor da podigne desetospratnicu, pa dobrodosao im je
Frank Pembleton Posted September 20, 2018 Posted September 20, 2018 4 hours ago, Barti66 said: Pobrisano ili mi se samo čini? Što bi bilo obrisano? SN će probati da traži info o istrazi. Da vidimo koliko je "revnosna" policija u otkrivanju počinioca...
Barti66 Posted September 20, 2018 Posted September 20, 2018 Nmp meni na Win nije htelo da otvori a posle otvaranja nikakav slućaj sa keja nije pomenut
Блок_64 Posted September 20, 2018 Posted September 20, 2018 On 17.9.2018. at 14:44, Frank Pembleton said: Pa da glupo je da ne zaseru i ovo... http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/2990531-za-radost-dece-obnovljena-igralista-i-tereni-u-bloku-70a-foto За 7,5 милиона могли су халу да направе а не да промене асфалт и поставе два коша. Сунце им јебем колико краду.
Lezilebovich Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 (edited) On 28.7.2018. at 9:22, kud u maglu Simoviću said: između energoprojekta i one jerry(žute) zgrade gde su one barake i muzička škola stanislav binički počeli nešto da građevinski majstorišu. nek prijavi neko ako sazna šta je u pitanju tek su prosle nedelje postavili tablu i grade park.... park11 http://www.park11.rs Edited September 24, 2018 by Lezilebovich
kud u maglu Simoviću Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 134 stana, to mu dođe cca 200 automobila pakao
gospa buba Posted September 24, 2018 Author Posted September 24, 2018 i zove se park sent from bubamoto
Recommended Posts