May 11, 20186 yr To je onaj što je poslednjih par godina sređivao novi donji Gusar, malo stariji & relativno visok čovek ? aaaa ... Bora .... Edited May 11, 20186 yr by Lezilebovich
May 11, 20186 yr Nije bilo promene vlasnika...Bokula je davao u zakup gornji Gusar.Aha. Onda sam nešto, prezupčio...Valjda se on lečio ali se vratilo jbga....
May 12, 20186 yr Kao i da kose travu , da nose đubre itd...Možda jednom u 6 meseci ako se smiluju......shiit has hit the fan....
May 12, 20186 yr Kod mene prolazili veċ dva puta vozilom drumskim...situacija drastično bolja u odnosu na onu od pre dve nedelje.
May 12, 20186 yr 10 hours ago, Barti66 said: Kod mene prolazili veċ dva puta vozilom drumskim...situacija drastično bolja u odnosu na onu od pre dve nedelje. Замоли их и нас мало да обиђу. 11 hours ago, Frank Pembleton said: Kao i da kose travu , Možda jednom u 6 meseci ako se smiluju... ...shiit has hit the fan.... Ниси свестан колико све фирме које се баве зеленилом и кошењен траве имају посла,а немају радника који ће то да раде.Лудило.
May 14, 20186 yr Ниси свестан колико све фирме које се баве зеленилом и кошењен траве имају посла,а немају радника који ће то да раде.Лудило.Pa znam da posla ima , ali i znam da su finansije od strane grada "malo" presušile...Nije to da nemaju radnika, nego verovatno nemaju radnika "za ove pare"....