April 10, 20187 yr 7 hours ago, palikaris said: pre mislim da se Bogoljub stisao za pare a ko i svaki kulov, hoce da spomenik izgleda monumentalnotm pa onda udri sto veci postament, to je jeftino (betnocina samo oblozena 2cm debelim plocama od sivog granita, najjeftinijeg kamena na trzistu) a glavica sto manja, to su vec skupi radovi i obavezno grobljanskim slovima da se napise donirao Bogoljub. Појма немаш. Не може ни једна глава да буде веће од Богољубове,отуд и тако мала глава на споменику. Edited April 10, 20187 yr by Блок_64
April 10, 20187 yr Halo Bogi, kako brat? Ah, sućut, što ćeš, makar ih je još preostalo. Nego, zanimaju li te brončana poprsja ruskoga kosmonauta? Cijena? Prava sitnica. Vec su nas prestigli Ameri i Rusi, Tatari, Kazahstanci, Kirgistanci, Azarbejdzanci, braca Grcite, Bugarasi, Kinezi, Kubanci, Cesi, Nemci, Danci, Norvezani, Francuzi, Madzari, Indijci, Italijani, Mongoli, Nepalci, El Salvadorljani... Karici boju nategli, al' velicinu nikako
April 11, 20187 yr istraživačko novinarstvo by ivićka Edited April 11, 20187 yr by kud u maglu Simoviću
April 12, 20187 yr Da li postoji neko objašnjenje zašto su svuda samo glave? Neka naredba iz bivšeg SSSR-a, da heroj Gagarin samo u domovini sme da ima i telo, a svuda u svetu samo glavu????
April 12, 20187 yr Author zato shto je lopta energetski povoljan oblik svuda i u svemiru sent from bubamoto
April 13, 20187 yr neki od karića se vadi da je postament visok da ne ukradu jurijaLogično. Za Kariće
April 13, 20187 yr Izgleda težak, skino bi ga neko. Je li istina ovo da neko štanca i valja iste po svetu?
April 13, 20187 yr Author neki od karića se vadi da je postament visok da ne ukradu jurijahocesh da kazesh da su se slichnom radovali? sent from bubamoto
April 13, 20187 yr biće da je za one silne lopate stradala neka bista u pećkom okrugu 20 lopata, 30 ašova malo li je
April 13, 20187 yr Izgleda težak, skino bi ga neko. Je li istina ovo da neko štanca i valja iste po svetu?Da pričali B.Dimitrijević i ona mislim Subotić u emisiji 360 stepeni na N1.Baš za ovu bistu...
May 2, 20186 yr Posle duzeg vremena sam bio bajkom do NBGD i moram da vas pohvalim da ste kvalitetom trotoara dostigli centar grada Spoiler ne zna se gde je gori