Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

Posted
On ‎15‎.‎12‎.‎2017 at 10:56 AM, Frank Pembleton said:

On i Bombaj....

I Gusar :)

Posted

Gusar je živ, nemoj me štrecaš...

...shiit has hit the fan....

Posted

Ja sam mislio na to koji su bili prvi brodovi/ splavovi na Keju (Savski Galeb, Bombaj)... cak mislim da je Gusar Brod postavljen prvi... a da, Gusar je jos tu iako je Brod potonuo :)

Posted

Gusar kasnije došao...Bombaj, Galeb pa on...a na kraju keja klub ljubitelja Save

Oriđiđi Gusar na vodi bio,ključ u bravu oko 22, živa svirka uz nmp ko sa kim došo a kamo li ošo, bruka atmosfera, ovo sada suvozemno skroz i nm veze sa izvornim.

Posted
Gusar kasnije došao...Bombaj, Galeb pa on...a na kraju keja klub ljubitelja Save
Oriđiđi Gusar na vodi bio,ključ u bravu oko 22, živa svirka uz nmp ko sa kim došo a kamo li ošo, bruka atmosfera, ovo sada suvozemno skroz i nm veze sa izvornim.

I to je fakat...
Posted (edited)

čekaj, nema Gusara (nisam ispratio)? Svirao sam tamo davno par puta. Sećam se i Sove, bradonje vlasnika, radio sam kratko neku stolariju s njim pa sam svašta naučio, tad sam prvi put video abrihter.

edit: sad videh

Gusar je živ, nemoj me štrecaš...

Edited by Bujodrag
Posted

Kakav bre Sova vlasnik...Jedini priznati vlasnik je legendarni gazda Bora poznatiji kao Bokula...

Posted

Čekaj, je l' bio tamo neki Sova? Ako jeste onda njega pamtim, možda sam pomešao. Ako nije bio vlasnik a bio je tamo, eto prilike da citiram omiljeni momenat sa Rambove ploče Psihološko propagandni komplet M-91: "Koja je uloga sove?"

Posted

Bio je Sova...Ali nije vlasnik nego zakupac gornjeg, suvozemnog Gusara...Ali to je bilo pre x godina...

Posted

Jeste, pre barem deset godina a možda i dosta više.

Posted
1 hour ago, Barti66 said:

Одлична свирка је била.Када се Сава свињар дохвати гитаре стварно је било уживање.

Posted
8 hours ago, ronin said:

Kakav bre Sova vlasnik...Jedini priznati vlasnik je legendarni gazda Bora poznatiji kao Bokula...

Tako je. Ili da citiram pomenutog: Fala Bogu :)

Sova je bio zakupac par godina i napravio je super atmosferu. Sada je drugi zakupac (vec nekoliko godina), druga prica, trude se i ok je, samo sam ja zaista sada vec mator za to.

Problem kod Gusara, ovog gornjeg dela su poplave, svake druge godine se poplavi lokal sto mnogo utice na rad i profitabilnost, ali guraju nekako...

ps Sava Svinjar da da :)

Posted

Definitivno Guju izdvaja "atmosfera" ta opuštenost...
Pogotovo u svetlu "novih namunjenih" komšija na tom delu keja...

Posted
2 minutes ago, Frank Pembleton said:

Definitivno Guju izdvaja "atmosfera" ta opuštenost...
Pogotovo u svetlu "novih namunjenih" komšija na tom delu keja...

Ja sedam samo na Gusar i Skalar (kod Bobana) a za rucak, zna se, Stari Pingvin...

Posted

A koji beše prvi u delu kod 45? Ja se nešto sećam da je današnja Andrea Mia postojala (ne sećam se kako se tad zvala), i prvi od platoa kod okretnice 45-ice.