mozzer Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 On 15.12.2017 at 10:56 AM, Frank Pembleton said: On i Bombaj.... I Gusar
Frank Pembleton Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Gusar je živ, nemoj me štrecaš......shiit has hit the fan....
mozzer Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Ja sam mislio na to koji su bili prvi brodovi/ splavovi na Keju (Savski Galeb, Bombaj)... cak mislim da je Gusar Brod postavljen prvi... a da, Gusar je jos tu iako je Brod potonuo
Barti66 Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Gusar kasnije došao...Bombaj, Galeb pa on...a na kraju keja klub ljubitelja Save Oriđiđi Gusar na vodi bio,ključ u bravu oko 22, živa svirka uz nmp ko sa kim došo a kamo li ošo, bruka atmosfera, ovo sada suvozemno skroz i nm veze sa izvornim.
Frank Pembleton Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Gusar kasnije došao...Bombaj, Galeb pa on...a na kraju keja klub ljubitelja Save Oriđiđi Gusar na vodi bio,ključ u bravu oko 22, živa svirka uz nmp ko sa kim došo a kamo li ošo, bruka atmosfera, ovo sada suvozemno skroz i nm veze sa izvornim.I to je fakat...
Bujodrag Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 (edited) čekaj, nema Gusara (nisam ispratio)? Svirao sam tamo davno par puta. Sećam se i Sove, bradonje vlasnika, radio sam kratko neku stolariju s njim pa sam svašta naučio, tad sam prvi put video abrihter. edit: sad videh Gusar je živ, nemoj me štrecaš... ...shiit has hit the fan.... Edited December 21, 2017 by Bujodrag
ronin Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Kakav bre Sova vlasnik...Jedini priznati vlasnik je legendarni gazda Bora poznatiji kao Bokula...
Bujodrag Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Čekaj, je l' bio tamo neki Sova? Ako jeste onda njega pamtim, možda sam pomešao. Ako nije bio vlasnik a bio je tamo, eto prilike da citiram omiljeni momenat sa Rambove ploče Psihološko propagandni komplet M-91: "Koja je uloga sove?"
ronin Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Bio je Sova...Ali nije vlasnik nego zakupac gornjeg, suvozemnog Gusara...Ali to je bilo pre x godina...
Bujodrag Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Jeste, pre barem deset godina a možda i dosta više.
Блок_64 Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 1 hour ago, Barti66 said: Gusar kasnije došao...Bombaj, Galeb pa on...a na kraju keja klub ljubitelja Save Oriđiđi Gusar na vodi bio,ključ u bravu oko 22, živa svirka uz nmp ko sa kim došo a kamo li ošo, bruka atmosfera, ovo sada suvozemno skroz i nm veze sa izvornim. Одлична свирка је била.Када се Сава свињар дохвати гитаре стварно је било уживање.
mozzer Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 8 hours ago, ronin said: Kakav bre Sova vlasnik...Jedini priznati vlasnik je legendarni gazda Bora poznatiji kao Bokula... Tako je. Ili da citiram pomenutog: Fala Bogu Sova je bio zakupac par godina i napravio je super atmosferu. Sada je drugi zakupac (vec nekoliko godina), druga prica, trude se i ok je, samo sam ja zaista sada vec mator za to. Problem kod Gusara, ovog gornjeg dela su poplave, svake druge godine se poplavi lokal sto mnogo utice na rad i profitabilnost, ali guraju nekako... ps Sava Svinjar da da
Frank Pembleton Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Definitivno Guju izdvaja "atmosfera" ta opuštenost...Pogotovo u svetlu "novih namunjenih" komšija na tom delu keja......shiit has hit the fan....
mozzer Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 2 minutes ago, Frank Pembleton said: Definitivno Guju izdvaja "atmosfera" ta opuštenost... Pogotovo u svetlu "novih namunjenih" komšija na tom delu keja... ...shiit has hit the fan.... Ja sedam samo na Gusar i Skalar (kod Bobana) a za rucak, zna se, Stari Pingvin...
vorda Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 A koji beše prvi u delu kod 45? Ja se nešto sećam da je današnja Andrea Mia postojala (ne sećam se kako se tad zvala), i prvi od platoa kod okretnice 45-ice.
Recommended Posts