Jump to content

NOVI BEOGRAD

Featured Replies

• Author

pa rene! :lol:

e znash da i jesam jednom, s drugarichom chekala dete sa nechega, a nas dve cepale neki matish na kompu, bio neki vechernji dedlajn. mislim da chudniju ekupu nisu imali  :ohmy:

Edited by gospa buba

3 hours ago, radisa said:

Srbija, zemlja kladionica i apoteka...

Bolesna nacija koja se kocka... :(

Trafika, apoteka i kladza - srpsko sveto trojstvo preduzetnistva :fantom:

• Author

mislim da trafike prelaze u blagi deficit.

Zar nije roshtilj u top 3?

• Author

apoteka kladionca sigurno. ostalo ne znam.

mada bugari imaju josh i vishe svega, kolko videh :laugh:

6 hours ago, gospa buba said:

ali blokovi samo to i rade. tamo mozesh da radjash mechke da nadjesh gde cesh kafu da popijesh, a za ovo je lako, jer je potrebno.

e, da. jek ume neko da da razumno objashnjenje. 64 i 63, nemoguce parkirati u bilo koje doba dana. bukvalno nigde, ni na ulici ni u bloku ni uveche. shta se desilo. ne vidim neke sluzbene objekte nove, ali i da vidim, razishli bi se od 8 uveche :huh:

Jedino od 8-9 i od 16-17, kad je smena straže, lokalni živaljtm ide na soje poslove i oslobađa mesta za nas koji dolazimo, i poslepodne obrnuto. Taj neki suživot funkcioniše solidno u 64.

9 hours ago, gospa buba said:

e, da. jek ume neko da da razumno objashnjenje. 64 i 63, nemoguce parkirati u bilo koje doba dana. bukvalno nigde, ni na ulici ni u bloku ni uveche. shta se desilo. ne vidim neke sluzbene objekte nove, ali i da vidim, razishli bi se od 8 uveche :huh:

25 Минута безуспешно покушавао да нађем паркинг место од темпа у 63-ем  па све до имт-а у 64-ом,нигде ниједног.

Јебале их и кладионице и коцкарнице.

• Author

nemoguce da ih je toliko :o

Edited by gospa buba

Elita. Novi centar NBG!

....shit has hit the fan ....

Једно питање, Генекс кула ака Западна капија Бг:

Да ли оно друго крило (ближе аутопуту) има неког ко изнајмљује у њему пословни простор?

Пролазим туда већ недељама око 18-19 часова, ниједном нисам видео упаљено светло. Макар једно. Типа можда је неко остао дуже на послу, или чистачица нешто да очисти. А није да нема мало канцеларија.

Pa to je od Geneksa ili neke firme koja je valjda u stečaju ili šta već, uglavnom kaput. Pitanje da li im i liftovi rade...

....shit has hit the fan ....

pre desetak godina moj drug je imao iznajmljena 2 sprata, tu u genexu. neka kompjuteraska firma, pa mu je trebao brzi net koji su tamo imali. prilicno fucnuto je to bilo tada.

odavno nije vise tamo.

Edited by foto

• Author

chudo se neki umetnici nisu uvalili na kvarno dosad?