Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

Posted (edited)

pa rene! :lol:

e znash da i jesam jednom, s drugarichom chekala dete sa nechega, a nas dve cepale neki matish na kompu, bio neki vechernji dedlajn. mislim da chudniju ekupu nisu imali  :ohmy:

Edited by gospa buba
Posted
3 hours ago, radisa said:

Srbija, zemlja kladionica i apoteka...

Bolesna nacija koja se kocka... :(

Trafika, apoteka i kladza - srpsko sveto trojstvo preduzetnistva :fantom:

Posted

mislim da trafike prelaze u blagi deficit.

Posted

apoteka kladionca sigurno. ostalo ne znam.

mada bugari imaju josh i vishe svega, kolko videh :laugh:

Posted
6 hours ago, gospa buba said:

ali blokovi samo to i rade. tamo mozesh da radjash mechke da nadjesh gde cesh kafu da popijesh, a za ovo je lako, jer je potrebno.

e, da. jek ume neko da da razumno objashnjenje. 64 i 63, nemoguce parkirati u bilo koje doba dana. bukvalno nigde, ni na ulici ni u bloku ni uveche. shta se desilo. ne vidim neke sluzbene objekte nove, ali i da vidim, razishli bi se od 8 uveche :huh:

Jedino od 8-9 i od 16-17, kad je smena straže, lokalni živaljtm ide na soje poslove i oslobađa mesta za nas koji dolazimo, i poslepodne obrnuto. Taj neki suživot funkcioniše solidno u 64.

Posted
9 hours ago, gospa buba said:

e, da. jek ume neko da da razumno objashnjenje. 64 i 63, nemoguce parkirati u bilo koje doba dana. bukvalno nigde, ni na ulici ni u bloku ni uveche. shta se desilo. ne vidim neke sluzbene objekte nove, ali i da vidim, razishli bi se od 8 uveche :huh:

25 Минута безуспешно покушавао да нађем паркинг место од темпа у 63-ем  па све до имт-а у 64-ом,нигде ниједног.

Јебале их и кладионице и коцкарнице.

Posted (edited)

nemoguce da ih je toliko :o

Edited by gospa buba
Posted

Elita. Novi centar NBG!

....shit has hit the fan ....

Posted

Једно питање, Генекс кула ака Западна капија Бг:

Да ли оно друго крило (ближе аутопуту) има неког ко изнајмљује у њему пословни простор?

Пролазим туда већ недељама око 18-19 часова, ниједном нисам видео упаљено светло. Макар једно. Типа можда је неко остао дуже на послу, или чистачица нешто да очисти. А није да нема мало канцеларија.

Posted

Pa to je od Geneksa ili neke firme koja je valjda u stečaju ili šta već, uglavnom kaput. Pitanje da li im i liftovi rade...

....shit has hit the fan ....

Posted (edited)

pre desetak godina moj drug je imao iznajmljena 2 sprata, tu u genexu. neka kompjuteraska firma, pa mu je trebao brzi net koji su tamo imali. prilicno fucnuto je to bilo tada.

odavno nije vise tamo.

Edited by foto
Posted

chudo se neki umetnici nisu uvalili na kvarno dosad?