Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

Posted

Da, "neodložni radovi" reče nam čovek sinoć koji radi u BVK.

On kaže da će verovatno kratko biti potpune obustave, ali da sutra ujutru može da bude dosta "obojena voda" u sistemu...

...shit has hit the fan...

Posted

Postavili semafor kod onog kritičnog pešačkog prelaza u Omladiniskih brigada. Biće veselo za vozače, sa svim tim semaforima na svakih 50 metara. 

Posted

To je stvarno postala sprdačina od saobraćajnice. Kako koji investitor nešto izgradi tako mu se izađe u susret. Gradski saobraćaj tom ulicom je postao sprdnja...

Posted

kad pre. sinoć sam prošao i nije ga bilo

Posted

@kums: Majstori bili vredni tokom noći, pretpostavljam. 

To je stvarno postala sprdačina od saobraćajnice. Kako koji investitor nešto izgradi tako mu se izađe u susret. Gradski saobraćaj tom ulicom je postao sprdnja...

Da, to si dobro primetio, još više od vozača će najebati putnici gradskog prevoza - svi ti semafori, plus autobuske stanice, plus ridžovani koji su učestalo počeli da se motaju na tom potezu. 

Posted

@kums: Majstori bili vredni tokom noći, pretpostavljam. 

Da, to si dobro primetio, još više od vozača će najebati putnici gradskog prevoza - svi ti semafori, plus autobuske stanice, plus ridžovani koji su učestalo počeli da se motaju na tom potezu. 

Ja sam na putnike i mislio ;)

Ovde iz 45-og do zemuna ili st. merkatora klackanje je horor...Ko ide u Zemun vise mu se isplati, mislim da ode na 45-icu pa tosinim....

Posted

Malo pre prelazio tu raskrsnicu, semafori još ne rade...kvalitetan karambol tamo...

Posted

Semafori kod DC od cetvrtka ne rade!

Ako mogu da urgiram da se pogasi i ulicna rasveta u tom delu Jurija Gagarina pa ko prezivi da prica...

Posted

Поподне била саобраћајка тамо,више возила учествовало.

Posted

I dalje ne rade. S druge strane novogodišnje osvjetljenje je besprekorno - bitno je da se znaju prioriteti.

Posted

tri nove kockarnice na pet minuta hoda u blokovima. bravissimo!

Posted
7 minutes ago, morgana said:

Srbija, zemlja kladionica i apoteka...

Bolesna nacija koja se kocka... :(

Posted

ne valja pumpa , ne valjaju kockarnice pa sta treba...

skole i vrtice da prave, to bi vi !!! 

Posted (edited)
3 hours ago, morgana said:

ali blokovi samo to i rade. tamo mozesh da radjash mechke da nadjesh gde cesh kafu da popijesh, a za ovo je lako, jer je potrebno.

e, da. jek ume neko da da razumno objashnjenje. 64 i 63, nemoguce parkirati u bilo koje doba dana. bukvalno nigde, ni na ulici ni u bloku ni uveche. shta se desilo. ne vidim neke sluzbene objekte nove, ali i da vidim, razishli bi se od 8 uveche :huh:

Edited by gospa buba