beta Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 urbanistički projekat za tu pumpu je bio na javnom uvidu od 29. juna do 5. jula. ove godine. mogle su da se pišu primedbe.
Đipalo Junuz Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 (edited) Gde se postavljaju ta obaveštenja o javnom uvidu? Službeni glasnik, Politika, sajt sa sitnim tekstom ili kao u "Autostoperskom vodiču": "Ali, gospodine Dente, planovi su bili svima na raspolaganju u opštinskom odeljenju za planiranje, tokom poslednjih devet meseci." "A je li? E pa, kada sam čuo za to, odmah sam otišao da ih vidim, juče popodne. Niste se baš pretrgli da skrenete pažnju na njih, zar ne? Hoću da kažem, nikome niste rekli ni reč." "Ali planovi su bili na raspolaganju..." "Na raspolaganju? Na kraju sam morao da siđem u podrum da bih ih našao." "Odeljenje za uvid u dokumentaciju nalazi se tamo." "S baterijskom svetiljkom." "Ah, pa verovatno je nestalo struje." "Baš kao i stepenica." "Ali, čujte, pa našli ste dokument, zar ne?" "Da", reče Artur. "Da, našao sam ga. Bio je izložen na uvid na dnu zaključanog plakara gurnutog u neupotrebljavano kupatilo na čijim je vratima stojao natpis 'Čuvaj se leoparda'." Edited November 16, 2017 by Đipalo Junuz
beta Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 na sajtu grada http://www.beograd.rs/cir/gradski-oglasi-konkursi-i-tenderi/910-oglasi/
Marvin (Paranoid Android) Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 "Ali, gospodine Dente, planovi su bili svima na raspolaganju u opštinskom odeljenju za planiranje, tokom poslednjih devet meseci." "A je li? E pa, kada sam čuo za to, odmah sam otišao da ih vidim, juče popodne. Niste se baš pretrgli da skrenete pažnju na njih, zar ne? Hoću da kažem, nikome niste rekli ni reč." "Ali planovi su bili na raspolaganju..." "Na raspolaganju? Na kraju sam morao da siđem u podrum da bih ih našao." "Odeljenje za uvid u dokumentaciju nalazi se tamo." "S baterijskom svetiljkom." "Ah, pa verovatno je nestalo struje." "Baš kao i stepenica." "Ali, čujte, pa našli ste dokument, zar ne?" "Da", reče Artur. "Da, našao sam ga. Bio je izložen na uvid na dnu zaključanog plakara gurnutog u neupotrebljavano kupatilo na čijim je vratima stojao natpis 'Čuvaj se leoparda'." Instant asocijacija
Đipalo Junuz Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Pretpostavio sam, fala lepo. Gle, kanda hoće još jednu pumpu negde u Prvomajskoj :o
beta Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 dve pumpe u prvomajskoj koliko se sećam ali u dva plana.
gospa buba Posted November 16, 2017 Author Posted November 16, 2017 znachi radni chovek i gradjanin neprekidno mora da prati situaciju da mu neshto ne uzmu ili neshto ne daju -_-
Đipalo Junuz Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 dve pumpe u prvomajskoj koliko se sećam ali u dva plana. Pogledaću sutra planove, živo me interesuje gde su smislili da ih uglave... Ima ona jedna Lukoil na gornjem kraju, gde će još dve?
beta Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 tu na gornjem kraju treba da rekonstruišu. zato su radili plan za taj ćošak.
Frank Pembleton Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 (edited) urbanistički projekat za tu pumpu je bio na javnom uvidu od 29. juna do 5. jula. ove godine. mogle su da se pišu primedbe. Mislim da su i pisane primedbe, a da ne pricamo kako se saznaje za te planove.... Ajd da ne kacim onu sliku gde se u prostoriji gde je uvid odrzava prodaja naocara i pratece opreme... Ali ipak da okacim leeeepa je slika.... Edited November 16, 2017 by Frank Pembleton
Filozof manijak Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Kod mene u kraju, u Novom Sadu, stanari/komšije su se organizovali, i uspeli da odbrane igralište, koje je bilo namenjeno kao prostor za novi tržni centar. E sad, ne znam da li je taj TC bio u urbanističkim planovima grada, ili se ad hoc guralo na silu u interesu nekog glavonje/privatnika, ali, na kraju balade, igralište je ostalo.
Frank Pembleton Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 (edited) Patkica je zalepljena posle... ;-) ...shit has hit the fan... Edited November 17, 2017 by Frank Pembleton
renne Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Večeras od 23 do sutra u 15 bez vode, ili umanjenog pritiska Novi Beograd i koNplet Munze, nešto čačkaju na B.kosi
Recommended Posts