November 4, 20177 yr na početku i na kraju tog bloka, između đ. stanojevića i nove ulice ima pešački a možda ne bi bilo loše kada bi se našlo i odgovarajuće mesto za bus stanicu, da se objedine stanice kod moc-a i gvera npr negde na uglu đ. stanojevića i oml brgd
November 12, 20177 yr Ponovo su postavili ogradu, sada od metalnih ploča na kojoj već postoji natpis nećemo pumpu. Blok 62 će biti jedini blok bez pumpe, dok ne smisle gde da je uglave. <_<
November 12, 20177 yr Ponovo su postavili ogradu, sada od metalnih ploča na kojoj već postoji natpis nećemo pumpu. Blok 62 će biti jedini blok bez pumpe, dok ne smisle gde da je uglave. <_< Kako gde? Pa između crvene i žute zgrade, taman ima mesta
November 12, 20177 yr Započeše li ono opet radove na zasađivanju pumpe u 45. ili sam samo sanjao? vec su se okupljali stanari okolnih zgrada, mislim da je sutra ponovo zakazan skup u 18 h...
November 12, 20177 yr Nadam se da ċe je patosirati kao i prethodnu, mada...David i Golijat Koju prethodnu?
November 13, 20177 yr Pa ogradu, onu bez tabliO pa teško, ovu koliko sam video su ozbiljno "utvrdili" , onako baš za gradilište...Ali najbolje mi je kad sam čuo kolegu koji kaže: Jeste zajebana lokacija, ali bolje oni nego onaj šiptar Pacoli i OMV... Majko mila... Edited November 13, 20177 yr by Frank Pembleton
November 13, 20177 yr Kako gde? Pa između crvene i žute zgrade, taman ima mesta Ima li kakvih indicija sta ce u buducnosti da bude na toj lokaciji, za nju sam narocito zainteresovana?
November 13, 20177 yr Kako gde? Pa između crvene i žute zgrade, taman ima mesta Jezik pregrizo. Blok 45, danas. Bagerom ruše drveće.
November 16, 20177 yr clock субота од 11:00 до 12:00 pin Прикажи мапу Улица Јурија Гагарина 183, 11073 Београд, Србија
November 16, 20177 yr Kasno sada kada su posekli drveće i zabrakadirali se kao da predstoji navala zombija.