Jump to content

NOVI BEOGRAD

Featured Replies

Računam da će valjda sad kad počnu da rekonstruišu prugu za 200 na sat da najzad probiju onaj prolaz ispod pruge za koji su postavili i semafor na ovoj novoj džadi (da spoje bulevar umetnosti i Agostina Neta).

• Replies 9.8k
  • Views 792.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ako se sećate onog jurenja Gangule po nasipu 2023. oko bušenja nasipa, e pa dobili smo spor protiv grada... 💪💪💪  

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Stiglo rešeeenjeeee. Mislim nije baš komplet ful pobeda ali lagano... ....shiit has hit the fan.

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Evo "lepše" slike od jutros...  

Posted Images

• Author

Računam da će valjda sad kad počnu da rekonstruišu prugu za 200 na sat da najzad probiju onaj prolaz ispod pruge za koji su postavili i semafor na ovoj novoj džadi (da spoje bulevar umetnosti i Agostina Neta).

reche mi neko da samo shto nisu pocheli da to, probuse ispod pruge.

Ja svako jutro i svako veče to gledam, dobro kriju pripreme, ništa se ne vidi ^_^

• Author

pa rekli su da ce da kazu :D

nego. ste registrovali ove blokove na karibima:

2017-09-06T191359Z_1112690854_RC1C6772CD

Одлична слика.Јел ово неки фотошоп.

Ne

• Author

Одлична слика.Јел ово неки фотошоп.

nije, bila slika za vreme irme na otocima. mozda je napred zidao :lolol:

Edited by gospa buba

....shit has hit the fan...

dolazim ali samo da bih se iznervirao kako sve to nema nikakvog smisla i kako im jednostavnim ignorisanjem sve prolazi. sutra da sruše nasip i da podignu Ramušu spomenik od zemlje ne bi tangiralo više od 100 ljudi

Jeste primetili 2 beskućnika u bulevaru pupina orethodnih mesec - dva? Jedan je kod raskrnice sa dzona kenedija a drugi, sa gomilom stvari, kod pesackog pre kruznog toka. Viđao sam i pre beskućnike da provedu par dana na klupama između starog merkatora i kruznog toka al nikad ovako dugo

dolazim ali samo da bih se iznervirao kako sve to nema nikakvog smisla i kako im jednostavnim ignorisanjem sve prolazi. sutra da sruše nasip i da podignu Ramušu spomenik od zemlje ne bi tangiralo više od 100 ljudi

Ja verovatno ne stižem sa posla, ali šaljem delegate...

Nisam u Srbiji tada

Код мене у блоку да не налепе плакат.

Шта рећи.

Zašto?

Jeste primetili 2 beskućnika u bulevaru pupina orethodnih mesec - dva? Jedan je kod raskrnice sa dzona kenedija a drugi, sa gomilom stvari, kod pesackog pre kruznog toka. Viđao sam i pre beskućnike da provedu par dana na klupama između starog merkatora i kruznog toka al nikad ovako dugo

Mislim da je to ista osoba, samo se seli.

Bio je kod Ranca prvo.