September 4, 20177 yr Šta je 5-6 godina u odnosu na večnost...ima to kad ga sklepetaju večno da traje...putovaće se brže, bolje.. naraštaji će im biti zahvalni. Edited September 4, 20177 yr by Barti66
September 4, 20177 yr Author Inace ko je prizivao radove u oml.brigada hvala mu Zasad po 1 traka u visini West 65, ali dug je septembar jos ima sanse da sve sjebu nisam ja prizivo, ja nemam interes tamo, osim uveche toshinim bunarom ponekad :( ali videal danas. ludost, kao da prave josh jednu raskrsnicu, seku peshachko ostrvo
September 4, 20177 yr Author pa nemoguće da umeću još jedan semafor između Košara i Đ.Stanojeviča ? ne znam, ali tachno kod autobuske stanice, kod onog gvere, kao da bushe ostrvo da povezu levu i desnu stranu, ima tamo neka ulichica, mislim da je tu nekad bio uradi sam ili tako neshto, zaboravila. ideja da bi neshto moglo da bude optimizovano tone u zaborava. da bude i prijatno, to je utopija. Edited September 4, 20177 yr by gospa buba
September 4, 20177 yr Ja se sve nadam da neće, da nešto oće da prošire za još jednu traku samo... Ali verujem da će da izaberu najgore rešenje!Uništena ulica O.Brigada! ....shit has hit the fan... Edited September 4, 20177 yr by Frank Pembleton
September 4, 20177 yr Author ne deluje kao da proshiruju, gule zemlju izmedju traka. ne znam vishe di da proshire, samo u petu dimenziju (chuj radikali neshto da proshire, samo mogu kiosk da naguraju na sredinu <_<)
September 4, 20177 yr Bio Uradi sam desno kod Gvera pa niže levo...ako stvarno buše zbog tog sokaka u OB neće trebati druga brzina uopšte, samo prva i eventualno rikverc kad se naguzičaju.
September 4, 20177 yr (chuj radikali neshto da proshire, samo mogu kiosk da naguraju na sredinu <_<) Naplatna rampa? Carina? :o Blokovi republika!
September 5, 20177 yr Danas se stavlja onaj krupni kamen i valja. Čini se da će biti asfaltirano celom površinom, kao da se perionica širi /tbunar report
September 6, 20177 yr ne deluje kao da proshiruju, gule zemlju izmedju traka. ne znam vishe di da proshire, samo u petu dimenziju (chuj radikali neshto da proshire, samo mogu kiosk da naguraju na sredinu <_<) Da definitivno će tu biti raskrsnica ostrugali su i ivičnjake...Jbte sjebaše ulicu skroz, svaka baraka je dobila semafor na toj ulici!
September 6, 20177 yr Ljudi to vam je ono skretanje kod one romske naseobine (srušena), povezuje zemunsku i o brigada. Tu treba da bude jer iz tog poteza nemaš prolaz ka obrigada a da se ne lomataš među onim magacinima
September 6, 20177 yr Ljudi to vam je ono skretanje kod one romske naseobine (srušena), povezuje zemunsku i o brigada. Tu treba da bude jer iz tog poteza nemaš prolaz ka obrigada a da se ne lomataš među onim magacinimaPričam o rusvaju kod Gvera, obrati pažnju !
September 6, 20177 yr Raskrsnicu bez semafora ne priznajem... to je jos samo 5 minuta dodatno do opstine a mora da neko zaradjuje na signalizaciji...
September 8, 20177 yr Author Pričam o rusvaju kod Gvera, obrati pažnju ! pa dobro, probushice josh jednu tu kod magacina, shto da ne -_- nego. ste registrovali ove blokove na karibima: