Barti66 Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 (edited) Šta je 5-6 godina u odnosu na večnost...ima to kad ga sklepetaju večno da traje...putovaće se brže, bolje.. naraštaji će im biti zahvalni. Edited September 4, 2017 by Barti66
gospa buba Posted September 4, 2017 Author Posted September 4, 2017 Inace ko je prizivao radove u oml.brigada hvala mu Zasad po 1 traka u visini West 65, ali dug je septembar jos ima sanse da sve sjebu nisam ja prizivo, ja nemam interes tamo, osim uveche toshinim bunarom ponekad :( ali videal danas. ludost, kao da prave josh jednu raskrsnicu, seku peshachko ostrvo
Lezilebovich Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 pa nemoguće da umeću još jedan semafor između Košara i Đ.Stanojeviča ?
gospa buba Posted September 4, 2017 Author Posted September 4, 2017 (edited) pa nemoguće da umeću još jedan semafor između Košara i Đ.Stanojeviča ? ne znam, ali tachno kod autobuske stanice, kod onog gvere, kao da bushe ostrvo da povezu levu i desnu stranu, ima tamo neka ulichica, mislim da je tu nekad bio uradi sam ili tako neshto, zaboravila. ideja da bi neshto moglo da bude optimizovano tone u zaborava. da bude i prijatno, to je utopija. Edited September 4, 2017 by gospa buba
Frank Pembleton Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 (edited) Ja se sve nadam da neće, da nešto oće da prošire za još jednu traku samo... Ali verujem da će da izaberu najgore rešenje!Uništena ulica O.Brigada! ....shit has hit the fan... Edited September 4, 2017 by Frank Pembleton
gospa buba Posted September 4, 2017 Author Posted September 4, 2017 ne deluje kao da proshiruju, gule zemlju izmedju traka. ne znam vishe di da proshire, samo u petu dimenziju (chuj radikali neshto da proshire, samo mogu kiosk da naguraju na sredinu <_<)
Barti66 Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Bio Uradi sam desno kod Gvera pa niže levo...ako stvarno buše zbog tog sokaka u OB neće trebati druga brzina uopšte, samo prva i eventualno rikverc kad se naguzičaju.
Đipalo Junuz Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 (chuj radikali neshto da proshire, samo mogu kiosk da naguraju na sredinu <_<) Naplatna rampa? Carina? :o Blokovi republika!
Singer Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Danas se stavlja onaj krupni kamen i valja. Čini se da će biti asfaltirano celom površinom, kao da se perionica širi /tbunar report
Frank Pembleton Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 ne deluje kao da proshiruju, gule zemlju izmedju traka. ne znam vishe di da proshire, samo u petu dimenziju (chuj radikali neshto da proshire, samo mogu kiosk da naguraju na sredinu <_<) Da definitivno će tu biti raskrsnica ostrugali su i ivičnjake...Jbte sjebaše ulicu skroz, svaka baraka je dobila semafor na toj ulici!
Singer Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Ljudi to vam je ono skretanje kod one romske naseobine (srušena), povezuje zemunsku i o brigada. Tu treba da bude jer iz tog poteza nemaš prolaz ka obrigada a da se ne lomataš među onim magacinima
Frank Pembleton Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Ljudi to vam je ono skretanje kod one romske naseobine (srušena), povezuje zemunsku i o brigada. Tu treba da bude jer iz tog poteza nemaš prolaz ka obrigada a da se ne lomataš među onim magacinimaPričam o rusvaju kod Gvera, obrati pažnju !
jorma shparga Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Raskrsnicu bez semafora ne priznajem... to je jos samo 5 minuta dodatno do opstine a mora da neko zaradjuje na signalizaciji...
gospa buba Posted September 8, 2017 Author Posted September 8, 2017 Pričam o rusvaju kod Gvera, obrati pažnju ! pa dobro, probushice josh jednu tu kod magacina, shto da ne -_- nego. ste registrovali ove blokove na karibima:
Recommended Posts