Jump to content

NOVI BEOGRAD

Featured Replies

merka se od ušća do hjugoslavija za kaobajagi park. ovo je blok 12. nista specijalno, napadaju livadu. u zelenoj površini preko džade je neka komunalna površina, mislim bvk. videla pre neki dan i naravno potisnula iz mozga.

• Replies 9.8k
  • Views 792.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ako se sećate onog jurenja Gangule po nasipu 2023. oko bušenja nasipa, e pa dobili smo spor protiv grada... 💪💪💪  

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Stiglo rešeeenjeeee. Mislim nije baš komplet ful pobeda ali lagano... ....shiit has hit the fan.

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Evo "lepše" slike od jutros...  

Posted Images

Sve je to vec izmereno, premereno i podeljeno... Bageri i kamioni vec dve nedelje unistavaju zelenilo na onom parcetu gde je muzej savremene umetnosti.

1143520727599f0e98ad500410198673_w640.JP

882418074599fc4b007a0b650799640_w640.jpg

Ali to nije za zgrade nego valjda za veliki falus zvani jarbol, vrtesku i neke pitice po parku

Zašto jedino Zona Srbija nije u padežu? Sveta reč ne trpi deklinaciju? Oće li uskoro tako i Vučićevim imenom?

Zašto jedino Zona Srbija nije u padežu? Sveta reč ne trpi deklinaciju? Oće li uskoro tako i Vučićevim imenom?

I sta je proroda?

Zona pronatalne politike? Tamo će biti neki putinovski kamp za tinejdžere gde će kondomi biti zabranjeni?

Sve je to vec izmereno, premereno i podeljeno... Bageri i kamioni vec dve nedelje unistavaju zelenilo na onom parcetu gde je muzej savremene umetnosti.

1143520727599f0e98ad500410198673_w640.JP

882418074599fc4b007a0b650799640_w640.jpg

Kako će oni to da premere , poliju betonom i asfaltom da kao da krenu da rade da stanu i onda prodaju prostor za kafiće i restorane bratiji...

Kako će oni to da premere , poliju betonom i asfaltom da kao da krenu da rade da stanu i onda prodaju prostor za kafiće i restorane bratiji...

to je taj preduzetnicki duh, koji poseduje samo 0,01% najboljih medju nama

ko je kriv ovima pre sto se nisu setili toga

to je taj preduzetnicki duh, koji poseduje samo 0,01% najboljih medju nama

ko je kriv ovima pre sto se nisu setili toga

Hashtag #mrtvozelenilo

Se meni to čini ili je ograda za novu pumpu u JG pala za slobodu?

Se meni to čini ili je ograda za novu pumpu u JG pala za slobodu?

Samo je oborena, verovatno neke šaljivdžije u noćnom zezanju. Nije čak ni celom dužinom...

Videh da nije celom dužinom ali su šaljivdžije prošle i po maloj JG od strane bloka...šala mala

Majke im ga nabijem cenu goriva ne spustaju iako pada i cena nafte i dolar.Ima logike sto grade pumpe.

Širi se neka priča da je onaj kena dobio ovo zemljište, pa će dalje da ga proda...

....shit has hit the fan...

To ima logike, mora da se preturi par puta pre no što se neko tu trajno uglavi.